• Ons adres:Jonkheer van Riemsdijklaan 11, Den Haag
  • Neem contact op:070 336 87 59

Portofoon headsets

Het in de hand houden van een portofoon gaat van geweldig om naar vervelend zodra je begint met werk waar je beide handen voor nodig hebt. Dat is de reden waarom oordopjes en headsets de populairste accessoires onder portofoon gebruikers zijn. Ze zorgen er voor dat we handsfree kunnen werken en voor bescherming van de oren in luidruchtige omstandigheden. Binnen ons assortiment vindt u headsets voor onder andere de merken Motorola, Hytera, Kenwood, Entel en Telo. Weet u niet welk headset u nodig heeft of wat op uw portofoon past? Dien vrijblijvend een offerte aanvraag in en wij zoeken voor u uit welk headsets bij uw wensen en portofoon past.

[contact]

De voordelen van headsets

  • Handsfree werken
  • Bescherming van oren
  • Omstanders kunnen niet mee luisteren
  • Hoog draag comfort
  • Discreet draagbaar

Een goede manier om alle soorten headsets te leren kennen is het doorlopen van de eigenschappen van een bestaand model.

Bone conduction

Dit model zendt geluidstrillingen aan sensoren die rusten tegen het schedel. Het oor kan nog steeds geluid waarnemen terwijl de trommelvliezen inkomende berichten ook waarnemen. Traditionele oortjes kunnen kritische achtergrondgeluiden zoals het geluid van een machine die plotseling kapot gaat verstoren, met bot-geleiding headsets kan ervoor gezorgd worden dat de omgevingsgeluiden nog steeds waargenomen kunnen worden.

ATEX

Het headset bevat is vonkvrij zodat een explosie in een ruimte met gevaarlijke stoffen voorkomen kan worden.

Push-to-talk en spraak activering

De meeste headsets hebben een push-to-talk-knop in de bekabeling. Andere modellen zijn spraak gestuurd. Soms is de eenvoud van de push-to-talk beter dan de mogelijkheden van stem activering. Als u ook wilt kunnen praten zonder dat de portofoon zendt moet u voor een knop kiezen. Als de gebruiker alleen via de portofoon praat kan spraak activering de betere optie.

Noise-cancelling microfoon

Je wilt dat de microfoon om de spraak van de gebruiker te verzenden alle omgevingsgeluiden weg filtert. Deze eigenschap vind u alleen bij de meest geavanceerde headsets. De lichtgewicht headsets maken gebruik van een eenvoudige oortelefoon en een kabel die wordt aangesloten op de portofoon.

Heavy-duty headsets

Sommige klussen vereisen een portofoon headset die instaat is te communiceren in zeer lawaaierige omgevingen, zoals fabrieken of bouwplaatsen. Heavy-duty headsets hebben bijvoorbeeld ruisonderdrukking. Het heeft ook een waterbestendige microfoon en een achter-het-hoofd ontwerp dat te gebruiken is met helmen en andere hoofddeksels.

Belangrijke overwegingen voor headsets en koptelefoons

Comfort is leidend

Geen één hoofd is het zelfde gevormd, dus een model dat goed voelt voor de ene persoon kan voor de ander een verschrikking zijn. Oortjes in het bijzonder kunnen voor sommige gebruikers onhandig zijn. Laat uw personeel daarom eerst zelf kiezen en testen mensen proberen ze op voordat u zich verbinden tot hen.

origineel vs. Aftermarket

Veel portofoon fabrikanten maken ook bijpassende headsets. De aftermarket producenten bieden oplossingen die in gaan op specifieke eisen. De aftermarket headsets zijn leverbaar voor een groot aantal merken. Het is allemaal afhankelijk van war uw specifieke behoefte zijn.

Aansluitingen

Sommige headsets vereisen een adapter 0m hem aan te kunnen sluiten op de uw portofoon. Ga er dus niet vanuit dat elk headset op uw portofoon past. Geef bij bestelling uw portofoon type aan ons door om een mismatch te voorkomen.

Disseldorp kan zowel originele als aftermarket headsets en koptelefoons leveren. Neem gerust contact met ons op voor advies en een offerte voor headsets die het beste bij u en uw bedrijf passen. Wilt u vrijblijvend testen? maak hier voor vrijblijvend een afspraak en overtuig uw zelf!

[contact]


Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel +31 (0)70 33 68 759

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

Vragen of een offerte ontvangen?

Klant info