• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Motorola

Motorola portofoons zijn de meest bekende en populaire portofoons, dankzij de hoge kwaliteit heeft dit merk door de jaren heen in alle marktsegmenten een zeer sterke positie weten te veroveren. Met Motorola portofoons kiest u altijd voor de best mogelijke kwaliteit of het nu om PMR446, MOTOTRBO of TETRA-portofoons gaat. In deze blog lichten we kort toe welke soorten portofoons Motorola aanbiedt en bij welke gebruikers deze passen.

Vergunningsvrije consumenten portofoons

Deze Motorola portofoons worden vaak walkie talkies genoemd en gebruikt voor tijdens buitenactiviteiten, sporten of om in contact te blijven met bijvoorbeeld de kinderen tijdens het buitenspelen. Deze portofoons hebben vaak felle kleuren en een handzaam formaat waardoor ze gemakkelijk zijn mee te nemen. Binnen ons assortiment hebben we verschillende modellen uit de TLKR serie.

Vergunningsvrije Motorola portofoons

Motorola portofoons uit de PMR446 lijn van Motorola kenmerken zich door hoge kwaliteit en het gebruiksgemak, dit maakt deze portofoons zeer geliefd in de horeca, beveiliging en Retail. Deze portofoons hebben een professionele uitstraling en zijn geschikt voor dagelijks intensief gebruik. Binnen ons assortiment hebben wij de Motorola XT-serie, CLK-serie en CLP-serie.

Meer over vergunningsvrije portofoons

Vergunning plichtige digitale portofoons

Voorheen waren deze Motorola portofoons vooral analoog, nu verkopen wij bijna alleen nog maar digitale portofoons. Het assortiment van digitale Motorola portofoons draagt de naam MOTOTRBO. De officiële benaming voor digitale portofoons is DMR wat staat voor Digital Mobile Radio. Deze portofoons worden gebruikt is veel verschillende soorten omgevingen van BHV tot zware industrie. Alle Motorola portofoons uit de MOTOTRBO-lijn zijn zeer robuust en gebruiksvriendelijk wat ze ideaal maakt voor dag in dag uit gebruik. Het volledige MOTOTRBO-assortiment is bij ons beschikbaar, denk hierbij ook aan versterkers, mobilofoons en accessoires

Meer over digitale portofoons

ATEX-portofoons

Wanneer u opzoek bent naar explosieveilige Motorola portofoons dan zijn ATEX-portofoons de oplossing. Deze zijn zowel als digitale portofoon en als Tetra portofoon leverbaar waardoor er altijd een type is dat binnen uw netwerk past. Dit type portofoon wordt gebruikt in omgevingen waar explosiegevaar voorkomt zoals in raffinaderijen en de industrie.

Meer over ATEX portofoons

TETRA-portofoons

Bij het gebruik van een groot aantal portofoons en veel spraakverkeer zijn Tetra portofoons de juiste keuze. Het is met dit systeem mogelijk om vier kanalen op één frequentie te plaatsen. Niet alleen de portofoons maar ook de ondersteunende hard en software werken uitstekend. Dit zorgt samen met de TETRA Motorola portofoons voor een zeer betrouwbaar, veilig en efficiënt netwerk. Tetra systemen worden onder andere gebruikt door overheden en op grote transport of industriële complexen. Binnen ons assortiment vindt u zowel de ST als MTP serie en alle benodigde accessoires en onderdelen om het netwerk aan te leggen.

Meer over TETRA portofoons

Heeft u vragen over welke type Motorola portofoons het beste bij uw organisatie passen?  Neem gerust contact met ons op voor advies en een vrijblijvende test.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info