• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Over Disseldorp Techniek

Altijd in verbinding

Disseldorp Techniek zorgt er voor dat u altijd in verbinding bent. Van het grote toernooi met de sportclub tot de bedrijfsbrandweer. Disseldorp techniek heeft altijd een passende oplossing voor uw specifieke situatie. Met onze kennis en producten zorgen wij er voor dat u zich nooit zorgen hoeft te maken om uw communicatiemiddelen.

Disseldorp Techniek biedt een totaalpakket op het gebied van verkoop en verhuur van mobiele communicatie.

In het jaar 2006 startte Disseldorp Techniek met de verkoop van portofoons. Door het meedenken met de klant en het creatief zoeken naar passende oplossingen hebben wij binnen korte tijd al veel klanten aan ons weten te binden. Door de toenemende vraag naar verhuur van mobiele communicatie werd al snel besloten dat ook het verhuur van portofoons aan het assortiment moest worden toegevoegd. Disseldorp Techniek is uitgegroeid tot een betrouwbare en innovatieve partner binnen de mobiele communicatie branche.

Het assortiment is met ons mee gegroeid en naast portofoons en verhuur vindt u bij ons ook: Marifoons, Semafoons en bodycams. Deze drie optie’s zorgen ervoor dat wij altijd de passende oplossing bieden die het beste bij uw situatie past.

Wilt u meer over ons weten of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info