• Ons adres:Jonkheer van Riemsdijklaan 11, Den Haag
 • Neem contact op:070 336 87 59

Portofoons huren

Bij Disseldorp Techniek weten we dat het in de beveiliging, industrie en evenementenbranche essentieel is dat de communicatie vlekkeloos verloopt. In ons verhuurassortiment vindt u daarom uitsluitend Motorola portofoons met een vergunning, waardoor u gebruikmaakt van een frequentie die niet vrij toegankelijk is. Zo kunt u altijd contact maken met andere teamleden en is uw bereik met gemak meerdere kilometers. Door uw portofoons te huren bij Disseldorp Techniek profiteert u altijd van de volgende voordelen:

 • Snelle levering van portofoons, eventueel dezelfde dag
 • Scherpe prijzen
 • Vrijblijvend advies over portofoons huren
 • Portofoons huren met vergunning
 • Portofoons huren met landelijk bereik

Advies over het huren van portofoons

Heeft u een vraag over het huren van portofoons? Neem voor vrijblijvend advies gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 070 336 8759 of door een bericht te sturen naar info@disseldorptechniek.nl.

Professionele Motorola portofoons

Portofoons huren

Disseldorp Techniek is Motorola Gold Partner en in ons uitgebreide verhuurassortiment vindt u onder andere Motorola mobilofoons, Motorola versterkers en verschillende soorten accessoires. De portofoons van Motorola staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn daarom erg geschikt voor professioneel gebruik.

Professionele 4G portofoons

Wilt u portofoons huren met landelijke of Europese dekking? Kies dan voor portofoons die werken over het 4G-netwerk. Disseldorp Techniek is verhuurder van verschillende soorten 4G Push-to-talk toestellen. Door deze robuuste 4G-portofoons te huren, profiteert u van de volgende voordelen:

 • Landelijk en Europees bereik
 • Uitgebreide meldkamer functionaliteiten
 • GPS
 • Optioneel man-down-alarm
 • Optioneel lone-worker-functie

Direct portofoons huren?

Wilt u een aanvraag indienen voor het huren van portofoons voor uw evenement of bent u voor een langere periode op zoek naar een betrouwbare verhuurpartner? Via het offerteformulier dient u eenvoudig een aanvraag in. Wanneer we uw aanvraag ontvangen, nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om eventuele benodigde accessoires te bespreken. Vervolgens plannen we zo snel mogelijk een afspraak in voor de levering van uw bestelling. Als u met spoed op zoek bent naar portofoons, kan dit zelfs al dezelfde dag!

Voordelen van portofoons huren

Ook wanneer u voor een langere periode portofoons wilt huren, kunt u bij Disseldorp Techniek terecht. Huren heeft verschillende voordelen ten opzichte van kopen. We zetten de voordelen van portofoons huren graag in het kort voor u op een rij:

 • Voordelig portofoons huren: al vanaf slechts € 2,99 per dag
 • Snelle levering, soms zelfs dezelfde dag nog
 • Geen zorgen over service en onderhoud
 • Geen afschrijfkosten

U hoeft dus geen grote bedragen te investeren en profiteert altijd van service en onderhoud door onze monteurs. En heeft u de portofoons niet langer nodig? Dan heeft u geen afschrijfkosten.

Hoe werkt portofoons huren?

U huurt de portofoons van uw keuze heel eenvoudig én voordelig bij Disseldorp Techniek. Allereerst is het belangrijk om de behoeften binnen uw organisatie te inventariseren. Op basis hiervan adviseren we u graag over passende portofoons en heeft u de mogelijkheid ze kosteloos te testen. We stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Wanneer u hiermee akkoord gaat, gaan we over op de installatie en de implementatie van de huurportofoons bij uw bedrijf of evenement. Na afloop van het huurcontract – dit kan een korte of langere periode zijn – kunt u de portofoons zelf retourneren of door ons op laten halen. Lees meer over hoe u portofoons huurt.

Tips voor het huren van portofoons

Niet iedereen is direct even bedreven in het werken met een portofoon. Om ruis in de communicatie te voorkomen is het verstandig om bepaalde afspraken in acht te nemen. Bent u van plan om portofoons te huren voor gebruik in uw organisatie of tijdens een evenement? We geven u graag vijf handige tips voor het huren van portofoons.

Vragen over portofoons huren?

Heeft u een vraag over het indienen van een offerte of wilt u graag vrijblijvend advies over welke portofoons u nodig heeft voor uw evenement? Neem voor deze en al uw andere vragen contact met ons op via 070 336 8759 of door een e-mail te sturen naar info@disseldorptechniek.nl. We voorzien u graag van advies!

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel +31 (0)70 33 68 759

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

Vragen of een offerte ontvangen?

Klant info