Bij Disseldorp Techniek weten we dat het in de beveiliging, industrie en evenementenbranche essentieel is dat de communicatie vlekkeloos verloopt. In ons verhuurassortiment vindt u daarom uitsluitend Motorola portofoons met een vergunning, waardoor u gebruikmaakt van een frequentie die niet vrij toegankelijk is. Zo kunt u altijd contact maken met andere teamleden en is uw bereik met gemak meerdere kilometers. Door uw portofoons te huren bij Disseldorp Techniek profiteert u altijd van de volgende voordelen:

 • Snelle levering van portofoons, eventueel dezelfde dag
 • Scherpe prijzen
 • Vrijblijvend advies over portofoons huren
 • Portofoons huren met vergunning

Advies over het huren van portofoons

Heeft u een vraag over het huren van portofoons? Neem voor vrijblijvend advies gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 070 336 8759 of door een bericht te sturen naar info@disseldorptechniek.nl.

Professionele Motorola portofoons huren

Disseldorp Techniek is Motorola Gold Partner en in ons uitgebreide verhuurassortiment vindt u onder andere Motorola mobilofoons, Motorola versterkers en verschillende soorten accessoires. De producten van Motorola staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn daarom erg geschikt voor professioneel gebruik.  

Gp340 portofoonPortofoons huren

Direct portofoons huren?

Wilt u een aanvraag indienen voor het huren van portofoons voor uw evenement of bent u voor een langere periode op zoek naar een betrouwbare verhuurpartner? Via het offerteformulier dient u eenvoudig een aanvraag in. Wanneer we uw aanvraag ontvangen, nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om eventuele benodigde accessoires te bespreken. Vervolgens plannen we zo snel mogelijk een afspraak in voor de levering van uw bestelling. Als u met spoed op zoek bent naar portofoons, kan dit zelfs al dezelfde dag!

Kosten portofoons huren

Of u nu op zoek bent naar een professionele portofoon set voor 1 dag of 100 portofoons voor meerdere maanden: bij Disseldorp Techniek kunt u terecht voor korte en langere huurperiodes. Om u een idee te geven van de kosten, vindt u in onderstaande tabel onze verhuurtarieven. Deze prijzen zijn:

 • per portofoon
 • Lader bij de prijs inbegrepen
 • inclusief programmering, service en onderhoud van de portofoons
 • exclusief leverings- of verzendkosten en btw
 DagWeekMaand2 maanden6 maandenJaar
Portofoon analoog€ 4,75€ 2,99€ 2,20€ 1,50
Portofoon digitaal€ 4,75€ 2,99€ 2,20€ 1,50
Extra batterij€ 0,30
Headset€ 1,15
Mobilofoon€ 4,75
Repeater€ 18,15
Megafoon€ 6,50
AED€ 30,00

Wilt u portofoons huren voor een periode van meer dan twee maanden? Dien dan een aanvraag in via het offerteformulier. U ontvangt zo snel mogelijk een voorstel op maat.

Voordelen van portofoons huren

Ook wanneer u voor een langere periode portofoons wilt huren, kunt u bij Disseldorp Techniek terecht. Huren heeft verschillende voordelen ten opzichte van kopen. Zo hoeft u geen grote bedragen te investeren en profiteert u altijd van service en onderhoud door onze monteurs. En heeft u de portofoons niet langer nodig? Dan heeft u geen afschrijfkosten.

4G-portofoons huren

4G portofoons huren

Wilt u portofoons huren met landelijke of Europese dekking? Kies dan voor portofoons die werken over het 4G-netwerk van PrioCom. Deze mobiele dienstverlener levert als enige in Nederland een missiekritische-communicatie-oplossing over het 4G-netwerk. Disseldorp Techniek is partner van PrioCom en verhuurder van de diensten en bijbehorende Push-to-talk toestellen. Door deze robuuste 4G-portofoons te huren, profiteert u van de volgende voordelen:

 • Landelijk bereik
 • Uitgebreide dispatchingfunctionaliteiten
 • GPS
 • Mandown-alarm
 • Lone-worker-functie

Vragen over portofoons huren?

Heeft u een vraag over het indienen van een offerte of wilt u graag vrijblijvend advies over welke portofoons u nodig heeft voor uw evenement? Neem voor deze en al uw andere vragen contact met ons op via 070 336 8759 of door een e-mail te sturen naar info@disseldorptechniek.nl. We voorzien u graag van advies!

Offerte aanvragen voor het huren van portofoons