• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
 • Neem contact op:085 071 6302

Assortiment portofoons te huur

Bestel hieronder nu direct zelf u portofoons. Heeft u grote aantallen, specifieke behoeften en of lange verhuurperiode? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. Voor korte en kleine verhuurpartijen verzoeken wij u geen offerte aan te vragen maar dit direct hieronder zelf te regelen.

Kies uw datum

Kies de datum en duur van de verhuur periode om te zien welke producten beschikbaar zijn.

Digitale portofoons huren

Accessoires

4G Portofoon met landelijk bereik

Wilt u voor uw bedrijf of evenement portofoons huren? Bij Disseldorp Techniek weten we dat het in de beveiliging, industrie en evenementenbranche essentieel is dat de communicatie vlekkeloos verloopt. In ons verhuurassortiment vindt u daarom uitsluitend Motorola portofoons met een vergunning, waardoor u gebruikmaakt van een frequentie die niet vrij toegankelijk is. Zo kunt u altijd contact maken met andere teamleden en is uw bereik met gemak meerdere kilometers. Door uw portofoons te huren bij Disseldorp Techniek profiteert u altijd van de volgende voordelen:

 • 24/7 direct online portofoons reserveren
 • Snelle levering van portofoons, eventueel dezelfde dag
 • Allerbeste prijs-kwaliteitverhouding
 • Scherpe prijzen vanaf slechts € 2,99 per dag
 • Vrijblijvend advies over portofoons huren
 • Portofoons huren met vergunning
 • Portofoons huren met landelijk bereik

Heeft u een vraag over het huren van portofoons? Neem voor vrijblijvend advies gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 085 071 6302 of door een bericht te sturen naar info@disseldorptechniek.nl.

Professionele Motorola portofoons huren

Portofoons huren

Disseldorp Techniek is Motorola Gold Partner en in ons uitgebreide verhuurassortiment vindt u onder andere Motorola mobilofoons, Motorola versterkers en verschillende soorten accessoires. De portofoons van Motorola staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn daarom erg geschikt voor professioneel gebruik.

 • Huren bij een Motorola Gold Partner
 • Ruime keuze uit portofoons en meer van Motorola
 • De beste kwaliteit voor professioneel gebruik
 • Leverbaar met repeaters

Professionele 4G portofoons huren

Wilt u portofoons huren met landelijke of Europese dekking? Kies dan voor portofoons die werken over het 4G-netwerk. Disseldorp Techniek is verhuurder van verschillende soorten 4G Push-to-talk toestellen. Door deze robuuste 4G-portofoons te huren, profiteert u van de volgende voordelen:

 • Landelijk en Europees bereik
 • Uitgebreide meldkamer functionaliteiten
 • GPS
 • Optioneel man-down-alarm
 • Optioneel lone-worker-functie

De voordelen van portofoons huren

Ook wanneer u voor een langere periode portofoons wilt huren, kunt u bij Disseldorp Techniek terecht. Huren heeft verschillende voordelen ten opzichte van kopen. We zetten de voordelen van portofoons huren graag in het kort voor u op een rij:

 • Voordelig portofoons huren: al vanaf slechts € 2,99 per dag
 • Snelle levering, soms zelfs dezelfde dag nog
 • Geen zorgen over service en onderhoud
 • Geen afschrijfkosten

U hoeft dus geen grote bedragen te investeren en profiteert altijd van service en onderhoud door onze monteurs. En heeft u de portofoons niet langer nodig? Dan heeft u geen afschrijfkosten.


Hoe werkt portofoons huren?

U huurt de portofoons van uw keuze heel eenvoudig én voordelig bij Disseldorp Techniek. Allereerst is het belangrijk om de behoeften binnen uw organisatie te inventariseren. Op basis hiervan adviseren we u graag over passende portofoons. We stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Wanneer u hiermee akkoord gaat, gaan we over op de installatie en de implementatie van de huurportofoons bij uw bedrijf of evenement. Na afloop van het huurcontract – dit kan een korte of langere periode zijn – kunt u de portofoons zelf retourneren of door ons op laten halen. Lees meer over hoe u portofoons huurt.


1. Neem contact op met Disseldorp Techniek voor een eerste advies en inventarisatie.

2. We maken vrijblijvend een offerte op maat voor u.

3. Na uw akkoord spreken we een datum af voor de levering en implementatie.

4. We verzenden de portofoons of komen langs als er versterkers geïnstalleerd moeten worden.

5. U kunt aan de slag met de huurportofoons op uw evenement of bedrijfsterrein.

6. U stuurt de portofoons zelf terug of wij halen ze bij u op.

 

Direct portofoons huren?

Wilt u een aanvraag indienen voor het huren van portofoons voor uw evenement of bent u voor een langere periode op zoek naar een betrouwbare verhuurpartner? Via het offerteformulier dient u eenvoudig een aanvraag in. Wanneer we uw aanvraag ontvangen, nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om eventuele benodigde accessoires te bespreken. Vervolgens plannen we zo snel mogelijk een afspraak in voor de levering van uw bestelling. Als u met spoed op zoek bent naar portofoons, kan dit zelfs al dezelfde dag!

Tips voor het huren van portofoons

Niet iedereen is direct even bedreven in het werken met een portofoon. Om ruis in de communicatie te voorkomen is het verstandig om bepaalde afspraken in acht te nemen. Bent u van plan om portofoons te huren voor gebruik in uw organisatie of tijdens een evenement? We geven u graag vijf handige tips voor het huren van portofoons.

Veelgestelde vragen

Hoe stuur ik de gehuurde portofoons terug?

Als u de portofoons niet meer nodig heeft, dan kunt u ze eenvoudig retour sturen. We kunnen ze ook voor u ophalen indien u dat prefereert.

Wanneer heb ik een versterker nodig?

Is de afstand tussen de portofoons te groot en hoort u elkaar daardoor slecht? Repeaters versterken het signaal en vergroten het bereik aanzienlijk. Heeft u al portofoons gehuurd en wilt u het bereik vergoten? We komen graag bij u langs om de versterkers te installeren.

Hoe werkt de implementatie van de gehuurde portofoons?

Bij Disseldorp maken we portofoons huren makkelijk. U hoeft daarom de installatie niet zelf op te zetten. We zorgen voor de levering en dat het gehuurde portofoonsysteem direct werkt.

Vragen over portofoons huren?

Heeft u een vraag over het indienen van een offerte of wilt u graag vrijblijvend advies over welke portofoons u nodig heeft voor uw evenement? Neem voor deze en al uw andere vragen contact met ons op via 085 071 6302  of door een e-mail te sturen naar info@disseldorptechniek.nl. We voorzien u graag van advies!

  Vragen?

  Vragen of een offerte ontvangen?

  Wij helpen u graag verder.

  Bel 085 - 071 6302

  Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

  Uw gegevens

   Vragen of een offerte ontvangen?

   Klant info