• Ons adres:Kleveringweg 31, Delft
  • Neem contact op:015 364 8958

4G Portofoons

Directe communicatie met één druk op de knop. 4G portofoons bieden vele voordelen ten opzichte van mobiele telefoons en traditionele portofoons. De toestellen zijn professioneel, eenvoudig in gebruik en van robuuste kwaliteit.

Voordelen 4G Portofoons

  • Directe communicatie met één druk op de knop met een groep of individu
  • Realtime informatie dankzij GPS en aanwezigheids- en beschikbaarheidsinformatie
  • Landelijke dekking
  • Geen investering in eigen infrastructuur
  • Geen vergunningskosten

Wat is een 4G portofoon?

Push-to-talk zorgt er voor dat u direct in verbinding kan staan met één persoon of een groep mensen. Deze eigenschap kennen we van de portofoons en mobilofoons die werken op een eigen frequentie. Deze directe verbinding is cruciaal in noodsituaties en zorgt er voor dat uw werknemers efficiënter en productiever kunnen werken. Push-to-Talk kan ook over het 3G en 4G netwerk, dit wordt Push to talk Over Cellular genoemd (POC). Het spraakbericht wordt omgezet in data en verstuurd via het mobiele netwerk.

Assortiment

Binnen ons assortiment hebben wij PoC oplossingen van PrioCom , MotorolaTeloPTT en Entel. Deze merken hebben alle vier hun eigen toepassingen en functionaliteiten. Welke oplossing het beste bij uw organisatie past is afhankelijk van de de toepassing en uw eisen.

De mogelijkheden met PrioCom, TeloPTT, Entel en Motorola WAVE zijn zeer uitgebreid. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met PoC? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

POC of regulier portofoonnetwerk?

Afhankelijk van uw criteria en wensen zullen wij u adviseren of een POC oplossing of een regulier portofoon netwerk het beste bij u past. Wanneer u in kritische situaties wilt communiceren dan is een eigen portofoon netwerk de oplossing. Voor niet kritische communicatie is POC de oplossing. Het is ook mogelijk om beide systemen te combineren.

Oplossing voor kritische communicatie

WAVE van Motorola is een oplossing voor de gebruiker die een kritische communicatie oplossing wenst van de beste kwaliteitDeze oplossing verbindt POC aan reguliere portofoons. Dit is de meest geavanceerde en uitgebreide oplossing die er is. Motorola Solutions biedt hierbij de LEX 11, een ruggedized smartphone met een PTT knop.

Oplossing voor niet kritische communicatie

POC van het merk TeloSystems is een oplossing voor de klant die een betaalbare niet kritische communicatie oplossing zoektPOC van Telo is een flexibele en betaalbare oplossing gebaseerd op LTE. TeloSystems biedt een complete oplossing van zowel hardware als software. Het Android besturingssysteem is zodanig aangepast zodat o.a. microfoon geluid en bedieningsgemak overeenkomt met portofoons uit het hogere segment.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 015 364 8958

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info