• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Offerte aanvragen

4G Push to talk

Directe communicatie met één druk op de knop. 4G portofoons bieden vele voordelen tegenover mobiele telefoons en in sommige gevallen ook portofoons. De toestellen zijn simpel, gemakkelijk in gebruik, robuust en zien er uit als een professionele portofoon.

Voordelen 4G PTT

  • Directe communicatie met één druk op de knop met een groep of individu
  • Realtime informatie dankzij GPS en aanwezigheids- en beschikbaarheidsinformatie
  • Landelijke dekking
  • Geen investering in eigen infrastructuur
  • Geen vergunningskosten

Wat is een 4G portofoon?

Push-to-talk zorgt er voor dat u direct in verbinding kan staan met één persoon of een groep mensen. Deze eigenschap kennen we van de portofoons en mobilofoons die werken op een eigen frequentie. Deze directe verbinding is cruciaal in noodsituaties en zorgt er voor dat uw werknemers efficiënter en productiever kunnen werken. Push-to-Talk kan ook over het 3G en 4G netwerk, dit wordt Push to talk Over Cellular genoemd (POC). Het spraakbericht wordt omgezet in data en verstuurd via het mobiele netwerk.

Assortiment

Binnen ons assortiment hebben wij PoC oplossingen van Motorola, Callta en Hytera deze merken hebben alle drie hun eigen toepassingen en functionaliteiten. Welke oplossing het beste bij uw organisatie past is afhankelijk van de de toepassing en uw eisen.

De mogelijkheden met Callta, Hytera en Motorola WAVE zijn zeer uitgebreid. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met PoC? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info