• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
 • Neem contact op:085 071 6302

Door portofoons op uw evenement te gebruiken, loopt de communicatie soepel en is iedereen van de organisatie op elk moment te bereiken. Disseldorp Techniek biedt voor congressen, grote festivals, openingen en nog meer veel evenementen portofoons met een groot bereik en een lange accuduur.

We richten samen met u het portofoonnetwerk goed in, waardoor de organisatie van het evenement altijd zonder problemen en duidelijk kan communiceren. Als u vragen heeft, neem dan telefonisch contact met ons op. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om direct een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.

Voordelen portofoons

Portofoons bieden ontzettend veel mogelijkheden, zeker op grootschalige evenementen. Door de mensenmassa’s kan bijvoorbeeld een muziekfestival chaotisch worden. Op zo’n moment is het juist fijn als de communicatie tussen de beveiligers zonder problemen verloopt. De voordelen van evenementen portofoons zijn:

 • Meerdere mensen van de organisatie tegelijk bereiken
 • Betrouwbare en duidelijke spraakkwaliteit
 • Uitstekend gecontroleerde communicatie
 • Meerdere kanalen mogelijk
 • Groot bereik
 • Lang gebruiken zonder te hoeven opladen

Evenementen portofoons: duidelijke communicatie leidt tot succes

Een portofoon is van essentieel belang bij grote evenementen. Bij de organisatie en de opbouw van het evenement en tijdens de festiviteiten zijn portofoons niet weg te denken. Meerdere teams met verschillende taken moeten over grote afstanden met elkaar kunnen communiceren en duidelijk te verstaan zijn. Met evenementen portofoons als uw belangrijkste communicatiemiddel en een goede regie loopt alles op rolletjes en wordt uw evenement voor zowel de organisatie als de bezoekers een groot succes.

Portofoons voor verschillende evenementen

Bij het gebruik van portofoons voor evenementen gaat de gedachte van mensen al snel naar bekende festivals waar muziek vaak de hoofdrol speelt. Muziekfestivals zijn echter een van de vele evenementen waar portofoons van essentieel belang zijn voor een goede communicatie tussen de organisatoren, beveiligers, verkeersregelaars en nog veel meer mensen. De onderstaande evenementen zijn vaak zo grootschalig dat portofoons moeten worden ingeschakeld om de communicatie goed te laten verlopen:

 • Nationale en internationale sporttoernooien
 • Jaarlijkse muziekfestivals
 • Culturele evenementen
 • Foodfestivals
 • Congressen & beurzen
 • Grootschalige openingen
 • Filmpremières met rode loper
 • Publieksevenementen

Verschillende soorten portofoons voor ieder evenement

Organiseert u binnenkort een evenement? Maak dan gebruik van portofoons. Met een portofoonnetwerk zijn de organisatoren direct met elkaar verbonden en kunnen ze sneller en efficiënter werken. We leveren o.a. digitale, analoge, vergunningsvrije en 4G portofoons. Welk type evenement u ook organiseert, we hebben de juiste portofoons. U maakt bij ons eenvoudig een afspraak voor een demonstratie en test op locatie. Neem telefonisch contact op en ontdek de kracht van een sterk portofoonnetwerk.

Evenementen portofoons kopen of huren?

Bij ieder evenement, groot of klein, is het belangrijk dat de communicatie soepel verloopt. Voor een eenmalig evenement is het vaak verstandig om de portofoons te huren, maar voor festiviteiten of bijeenkomsten die vaker plaatsvinden, is het soms handig om in één keer een bundel portofoons te kopen. U kunt met al uw vragen bij Disseldorp Techniek terecht. We adviseren en informeren u duidelijk over de mogelijkheden.

Vragen? Neem contact met ons op!

Mocht u nog vragen hebben over welke portofoons het beste zijn voor uw evenement, twijfel dan geen moment en neem contact met ons op. We staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen zo duidelijk mogelijk. Wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen, klik dan op de onderstaande button.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

  Vragen of een offerte ontvangen?

  Klant info