• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Deskundig advies

U staat op het punt om een communicatiesysteem te gaan aanschaffen om de communicatie binnen uw organisatie efficiënter en veiliger te laten verlopen. Disseldorp Techniek weet exact welke mogelijkheden er zijn op het gebied van communicatie oplossingen. Deze kennis zorgt er voor dat u advies op maat krijgt en beschikt over een oplossing die perfect binnen uw organisatie past. Uw wensen en onze kennis zorgen er samen voor dat u altijd in verbinding staat.

Gesprek

Wanneer u er voor kiest om een nieuwe communicatie oplossing te gaan aanschaffen gaan wij eerst met u en de gebruikers in gesprek. Tijdens dit gesprek zullen we alle wensen en de daarbij aansluitende mogelijkheden bespreken om tot een passende oplossing te komen voor uw communicatie vraagstuk.

Test

Zodra al uw wensen bekend zijn zal de locatie worden bekeken. Doormiddel van een meting en test opstelling zal uw locatie worden getoetst. Tijdens deze meting wordt gekeken welke afstanden moeten worden afgelegd en welke invloed muren, objecten en machines hebben op het bereik.

Advies

Naar aanleiding van het gesprek en de test ontvangt u van ons een advies waar in uw wensen en de testresultaten worden meegenomen. Dit advies laat zien welk oplossing het beste bij uw wensen en situatie aansluit en doet aanbevelingen over bijzonderheden die tijdens het testen naar voren zijn gekomen.

Neem voor meer informatie of een afspraak contact met ons op.

Array

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info