• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Analoge portofoons

Disseldorp Techniek heeft al meer dan vijfentwintig jaar ervaring met analoge portofoons. Analoge portofoons hebben veel bereik en zijn gemakkelijk in installatie tegen lagere kosten dan een digitaal systeem. Het digitale systeem heeft de toekomst en simpelweg meer mogelijkheden daarom zal de analoge portofoon op den duur plaats moeten maken voor zijn digitale vervanger.

De voordelen van analoge portofoons

  • Voordelig in aanschaf
  • Geen abonnementskosten
  • Robuust
  • Betrouwbaar
  • Gemakkelijk in gebruik

Wat zijn analoge portofoons?

Analoge portofoons zijn al sinds 1933 op de markt en werden in 1913 voor het eerst gebruikt door het Amerikaanse leger. De analoge portofoon kent een lange geschiedenis en wordt inmiddels over de hele wereld gebruikt. Analoge portofoons maken gebruik van analoge modi en frequentiemodulatie,  ze zenden een natuurlijke stem uit. Er kan slechts één gesprek tegelijkertijd plaatsvinden tijdens het gebruik van analoge portofoons.

Assortiment

Disseldorp Techniek levert analoge portofoons van de merken Motorola, Hytera, Icom, Kenwood en Entel. Doordat de meeste producten stoppen met de productie van analoge portofoons en volledig overgaan op digitale portofoons is de keuze in analoge portofoons klein. Gelukkig kunnen de meeste digitale portofoons door ons geprogrammeerd worden voor gebruik met analoge portofoons. Kijk voor ons volledige aanbod portofoons op de pagina portofoon kopen

Bestellen bij Disseldorp Techniek

Disseldorp Techniek is dé webshop voor het kopen van een hoogwaardige portofoon. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan portofoons die direct beschikbaar zijn voor aanschaf. Of u nu op zoek bent naar een portofoon voor outdoor-avonturen, beveiligingsdoeleinden of evenementenorganisatie, wij hebben dé perfecte oplossing voor uw communicatiebehoeften.

Wilt u een offerte ontvangen of meer informatie over analoge portofoons en het overstappen naar digitale portofoons? Neem gerust contact met ons op voor advies.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info