• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
 • Neem contact op:085 071 6302

Vergunningsvrije portofoons

De vergunningsvrije portofoon is betaalbaar, vereist geen zendvergunning en door het kleine formaat zeer handzaam. Licentievrije portofoons worden onder andere veel gebruikt voor de bedrijfshulpverlening, evenementen en de veeleisende recreatieve gebruiker. Dit type portofoon heeft een minder groot bereik dan de portofoons die wel een vergunning nodig hebben.

De voordelen van vergunningsvrije portofoons

 • Voordelig in aanschaf
 • Geen vergunningskosten
 • Geen abonnementskosten
 • Lange stand-by tijd
 • Compact
 • Gemakkelijk in gebruik

Wat is een vergunningsvrije portofoon?

Dit zijn alle portofoons die onder de PMR446 regeling vallen. Dit staat voor Private Mobile Radio, 446 staat voor de band waar gebruik van gemaakt mag worden. Dit type mag zowel zakelijk als privé vrij worden gebruikt. Het beschikbare zendvermogen is afhankelijk van het terrein, afstanden van een paar honderd meter tot maximaal enkele kilometers zijn haalbaar. PMR446 is een Europese regeling. De portofoons mogen in een groot aantal Europese landen worden gebruikt. PMR446 maakt gebruik van 8 frequentiekanalen, De kanalen zijn voor algemeen gebruik. Het door de portofoon uitgestraalde vermogen is maximaal 0,5 W. De portofoon is voorzien van een vaste antenne. Op de portofoon zit geen aansluiting voor het bevestigen van een externe antenne.

Assortiment

In het assortiment vindt u de merken Motorola, Hytera, Icom, Kenwood en Entel. In onze webshop hebben wij verschillende modellen licentie vrije portofoons. De compacte modellen zijn met name geschikt voor de retail en horeca, de robuustere modellen worden veel gebruikt in de BHV en en industrie. Binnen de vergunningsvrije portofoons worden veel apparaten verkocht die niet voldoen aan de verwachting van de gebruiker. Wij hebben er daarom voor gekozen om alleen A-kwaliteit portofoons aan te bieden zodat u geen spijt zult krijgen van uw aankoop.

Als specialist op het gebied van kritische communicatie kunt u bij Disseldorp Techniek terecht voor advies over licentievrije portofoons en bijbehorende accessoires.

Bestellen bij Disseldorp Techniek

Disseldorp Techniek is dé webshop voor het kopen van een hoogwaardige portofoon. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan portofoons die direct beschikbaar zijn voor aanschaf. Of u nu op zoek bent naar een portofoon voor outdoor-avonturen, beveiligingsdoeleinden of evenementenorganisatie, wij hebben dé perfecte oplossing voor uw communicatiebehoeften.

Heeft u vragen over vergunningsvrije portofoons? Neem gerust contact met ons op via de onderstaande contact knoppen.

Array
Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

  Vragen of een offerte ontvangen?

  Klant info