• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
 • Neem contact op:085 071 6302

Portofoon Accessoires

Portofoon accessoires zijn er om het werken met de portofoon eenvoudiger en gemakkelijker te maken. Disseldorp Techniek heeft een groot assortiment met passende accessoires voor uw portofoons. De meest verkochten accessoires zijn headsets, draagtassen, batterijen en laders. Klik HIER voor onze headsets pagina.

Soorten accessoires

 • Headsets
 • Draagtassen
 • Batterijen
 • Laders
 • Koptelefoons
 • Handmicrofoons
 • Antennes

Welke accessoires heeft u nodig?

Dit is uiteraard geheel afhankelijk van uw wensen en werkzaamheden. Draagtassen zijn erg handig wanneer de gebruiker zich veel verplaatst. Met een draagtas kan de portofoon aan een draagriem of broeksriem gedragen worden. Een headset zorgt er voor dat de portofoon niet meer aangeraakt hoeft te worden om een bericht te verzenden dankzij de losse microfoon. Wanneer er in een luidruchtige omgeving wordt gewerkt kan een koptelefoon de juiste oplossing zijn omdat deze het geluid afsluit zodat berichten goed kunnen worden verstaan.

Batterijen met een grotere capaciteit zullen de gebruiksduur van een portofoon verlengen waardoor de portofoon minder vaak opgeladen hoeft te worden. Wanneer een batterij is verouderd zal deze ook moeten worden vervangen om de gebruiksduur te behouden. Naast batterijen zijn voor bijna alle portofoons die wij leveren zowel enkelvaks als zesvaksladers leverbaar. De enkelvakslader is geschikt wanneer elke portofoon gebruiker zijn eigen portofoon beheerd. De zesvakslader is gemaakt voor organisaties waar de portofoons op een centraalpunt worden beheerd.

Soms komt het weleens voordat de antenne beschadigd door een val of het optillen van de portofoon aan de antenne. Voor de meeste portofoons leveren wij losse antennes zodat u deze kunt vervangen. Wanneer een portofoon een korte antenne heeft kan deze bij sommige modellen vervangen worden door een langer exemplaar om het bereik te verbeteren.

Assortiment

In het assortiment vindt u veel verschillende soorten accessoires van de merken Motorola, Hytera, Entel, Icom. Naast de accessoires van portofoon fabrikanten leveren wij ook headsets en accessoires van de fabrikanten Savox, Peltor en Ceotronics.

Bestellen bij Disseldorp Techniek

Disseldorp Techniek is dé webshop voor het kopen van een hoogwaardige portofoon. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan portofoons die direct beschikbaar zijn voor aanschaf. Of u nu op zoek bent naar een portofoon voor outdoor-avonturen, beveiligingsdoeleinden of evenementenorganisatie, wij hebben dé perfecte oplossing voor uw communicatiebehoeften.

Wilt u een offerte ontvangen of vrijblijvend advies over welke accessoires het beste bij uw organisatie en portofoons passen? Neem gerust contact met ons op.

Array
Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

  Vragen of een offerte ontvangen?

  Klant info