• Ons adres:Kleveringweg 31, Delft
 • Neem contact op:015 364 8958

Hytera portofoons

We bieden bij Disseldorp Techniek analoge en digitale Hytera portofoons aan. Ze zijn ontworpen om beroepscommunicatie goed te laten verlopen. De Hytera is daarmee een onmisbaar hulpmiddel geworden. De portofoons gaan ontzettend lang mee en waarborgen een uitstekende spraakkwaliteit.

Voordelen Hytera portofoons

 • Lange accuduur
 • Eenvoudig in gebruik
 • Analoog en digitaal
 • Uitstekende spraakkwaliteit
 • Robuust
 • Groot bereik
 • Betrouwbaar

Het merk Hytera

Sinds 1993 produceert Hytera portofoons. Eerst waren het alleen analoge modellen, maar tegenwoordig zijn het vooral digitale portofoons. Hytera blijft zijn producten ontwikkelen en staat daarom garant voor duurzaamheid, kwaliteit en compatibiliteit. Ze gaan ontzettend lang mee. Vrijwel alle Hytera portofoons uit ons assortiment zijn ontworpen voor professioneel gebruik. Om de analoge TC-610 voor uw bedrijfscommunicatie te mogen gebruiken, heeft u een vergunning nodig. Deze vraagt u eenvoudig aan bij het Agentschap Telecom. Voor de meeste digitale portofoons moet u ook een vergunning aanvragen.

Analoge portofoons

Het grote verschil tussen analoge en digitale portofoons is dat analoge portofoons goedkoper zijn in aanschaf. Het voordeel van een analoog netwerk is de bereikgrootte. Een professionele Hytera portofoon heeft een groot bereik. Dat is ideaal voor communicatie in industriegebieden en in pakhuizen. De spraakkwaliteit neemt wel af naarmate de afstand tussen twee portofoons groter wordt. Om dit tegen te gaan, heeft u de mogelijkheid om één versterker per netwerk op te hangen.

Digitale portofoons

De digitale portofoons hebben de markt overgenomen. Er worden steeds meer geavanceerde digitale Hytera portofoons geproduceerd. Deze zijn vaak ontworpen volgens de DMR-normen. Per frequentie heeft u de mogelijkheid om meerdere gespreksgroepen aan te maken. Het grootste voordeel is dat digitale portofoons moeilijk af te luisteren zijn. U communiceert veilig met een uitstekende spraakkwaliteit door de beveiliging van het Hytera netwerk. Ook bij deze portofoons kunt u repeaters plaatsen om het bereik te vergroten.

Hytera portofoons en meer

Bij Disseldorp Techniek kunt u zowel portofoons huren als portofoons kopen. We leveren niet alleen maar portofoons van Hytera, maar ook van het vooraanstaande merk Motorola. Beide merken beschikken over uitstekende netwerken en doen wat u van ze vraagt. Werkt u in een gevaarlijke industriële omgeving? We bieden hiervoor ATEX portofoons aan van Hytera, Motorola en Entel. Voor een werkomgeving met veel spraakverkeer leveren we TETRA portofoons van Motorola.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u bepaalde wensen of heeft u advies nodig? We staan u graag te woord of komen vrijblijvend bij u langs. Neem contact op via onderstaande buttons.


Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 015 364 8958

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

  Vragen of een offerte ontvangen?

  Klant info