• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Hytera portofoons

We bieden bij Disseldorp Techniek Hytera portofoons met en zonder vergunning aan. Ze zijn ontworpen om beroepscommunicatie goed te laten verlopen. De Hytera is daarmee een onmisbaar hulpmiddel geworden. Deze portofoons gaan ontzettend lang mee en waarborgen een uitstekende spraakkwaliteit.

Het merk Hytera

Sinds 1993 produceert Hytera portofoons. Eerst waren het alleen analoge modellen, maar tegenwoordig zijn het vooral digitale portofoons. Hytera blijft zijn producten ontwikkelen en staat daarom garant voor duurzaamheid, kwaliteit en compatibiliteit. De portofoons gaan ontzettend lang mee. Vrijwel alle Hytera portofoons uit ons assortiment zijn ontworpen voor professioneel gebruik. Om de digitale HP650 voor uw bedrijfscommunicatie te mogen gebruiken, heeft u een vergunning nodig. Deze vraagt u aan bij het Agentschap Telecom, hier kunnen wij bij helpen . Voor de meeste digitale portofoons moet u een vergunning aanvragen maar zijn er ook vergunnginsvrij.

Analoge portofoons

Het grote verschil tussen analoge en digitale portofoons is dat analoge portofoons goedkoper zijn in de aanschaf. Een professionele Hytera portofoon heeft een groot bereik. Dat is ideaal voor communicatie in industriegebieden en in pakhuizen. De spraakkwaliteit neemt wel af naarmate de afstand tussen twee portofoons groter wordt. Om dit tegen te gaan, heeft u de mogelijkheid om één versterker per netwerk op te hangen.

Digitale portofoons

De digitale portofoons hebben de markt overgenomen. Er worden steeds meer geavanceerde digitale Hytera portofoons geproduceerd. Deze zijn vaak ontworpen volgens de DMR-normen. Per frequentie heeft u de mogelijkheid om meerdere gespreksgroepen aan te maken. Het grootste voordeel is dat digitale portofoons moeilijk af te luisteren zijn. U communiceert veilig met een uitstekende spraakkwaliteit door de beveiliging van het Hytera netwerk. Ook bij deze portofoons kunt u repeaters plaatsen om het bereik te vergroten.

Hytera portofoons en meer

Bij Disseldorp Techniek kunt u zowel portofoons huren als portofoons kopen. We leveren niet alleen maar portofoons van Hytera, maar ook van het vooraanstaande merk Motorola. Beide merken beschikken over uitstekende netwerken en doen wat u van ze vraagt. Werkt u in een gevaarlijke industriële omgeving? We bieden hiervoor ATEX portofoons aan van Hytera, Motorola en Kenwood. Voor een werkomgeving met veel spraakverkeer leveren we TETRA portofoons van Motorola.

Veelgestelde vragen over Hytera portofoons

We krijgen bij Disseldorp Techniek vaak dezelfde vragen over de Hytera portofoons. Daarom hebben we de veelgestelde vragen voor u beantwoord en op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Wat is een Hytera portofoon?

Een Hytera portofoon is een communicatiemiddel dat voornamelijk voor professionele doeleinden wordt gebruikt. Het merk Hytera biedt betrouwbare portofoons met uitstekende geluidskwaliteit. Daarbij gaan de portofoons van dit geroemde merk ontzettend lang mee.

Hoe werkt de portofoon?

Een Hytera portofoon werkt hetzelfde als de meeste portofoons. U stelt alle portofoons in op hetzelfde kanaal. Vervolgens kunt u communiceren door de spreekknop in te drukken. Iedereen die over een portofoon beschikt die op uw beveiligde kanaal is afgesteld, zal uw communicatieboodschap ontvangen. Als er reactie nodig is op uw boodschap, dan kan de ontvanger na uw bericht zijn knop indrukken en reageren.

Wat is de beste Hytera portofoon?

Wat de beste Hytera portofoon is, hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld het aantal mensen dat gebruik gaat maken van de portofoons, het doel van het gebruik, uw beschikbare budget en uw voorkeur voor een digitale of analoge portofoon. Daarom kunnen we niet één portofoon aanwijzen die voor iedereen de beste is. Wilt u weten welke Hytera portofoon de beste is voor uw situatie? Neem dan contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder.

Kan ik de Hytera portofoon ook huren?

Het is mogelijk om de Hytera portofoons te huren. Dit is handig als u de portofoons eenmalig wilt gebruiken. Om een Hytera portofoon te huren, adviseren we om telefonisch contact met ons op te nemen. Zo kunnen we overleggen welk type Hytera het meest geschikt is voor uw situatie. We stellen vervolgens een vrijblijvende offerte op. Als u hier akkoord op geeft, dan spreken we de precieze leveringsdatum af en installeren we op die datum de portofoons op de juiste manier.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u bepaalde wensen of heeft u advies nodig? We staan u graag te woord of komen vrijblijvend bij u langs. Neem contact op via onderstaande buttons.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info