• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
 • Neem contact op:085 071 6302

Hytera HP785

 665,00 ex. btw

Product tijdelijk niet voorradig vraag een offerte aan of neem direct contact met ons op.

Beschrijving

De Hytera HP785 DMR portofoon met zijn grote scherm en Artifical-Intelligence Noise Cancelling vertegenwoordigt de toekomst op het gebied van stijl en functies. Dit samen met een luide en heldere audio, krachtige batterij, fijne draagbaarheid en IP68 robuustheid geeft deze portofoon een gebruiksgemak in meerdere omgevingen en branches.

Wat heeft de Hytera  HP785 DMR te bieden:

 • Programmeerbare knoppen
 • Artifical-Intelligence Noice Cancelling
 • 2.4 Inch kleuren display
 • IP68 waarde en tot 2 meter valhoogte
 • Waterport-Technologie
 • Lange batterijduur
 • Slijtvaste toetsen

Waterporting-Technologie

De Waterporting-technologie zorgt ervoor dat al het water dat in de luidsprekerholte terechtkomt, wegvloeit wanneer het verticaal staat, waardoor de helderheid van het geluid behouden blijft.

Slijtvaste toetsen

Dankzij de PU-Verfspray- Siliconentoetsenbord zijn de tekens na 10.000 keer reinigen met alcohol of 4.000 keer wrijven met RCA-Papiertape nog steeds perfect zichtbaar.

Dunner en lichter

Een geoptimaliseerd design en een compacte lithium polymeer batterij die perfect binnen het HP785 design past. Met maar 29.5mm dik en 310g in zijn gewicht is dit een fijne en draagbare portofoon.

Groot display en nieuwe UI Gebruikersomgeving

Het 2.4 inch kleurendisplay bied een gloednieuwe gebruikersomgeving om de ervaring te verbeteren. Een snel gebruikers menu geeft de gebruikers toegang tot de meest gebruikte menu’s.  Berichten zijn gearchiveerd zodat de berichten snel gelezen en beantwoordt kunnen worden. Gebruikersprofielen kunnen geconfigureerd worden om de audio parameters voor verschillende werkomgevingen aan te passen.

Luidde en heldere audio

De HP785 heeft een heldere, luidde audio dankzij een geoptimaliseerde luidspreker en Artifical-Intelligence Noise cancelling die ongewenste achtergrondgeluiden vermindert en de communicatie-efficiëntie verbetert.

Verbeterde dekking

De verhoogde ontvangstgevoeligheid vergroot het dekkingsbereik en verbetert daarbij de audiokwaliteit in gebieden met een zwak signaal.

Wilt u meer informatie, vrijblijvend advies of een persoonlijke afspraak? Neem dan gerust contact op met ons op. 

Andere suggesties…

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

  Vragen of een offerte ontvangen?

  Klant info