• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Kenwood portofoons

Kenwood is een bekend en gerenommeerd merk voor communicatieoplossingen. Ze zijn wereldwijd bekend in warenhuizen, hotels en winkels. De portofoons zijn dan ook bij uitstek geschikt voor de retail- en horeca-industrie. Bij Disseldorp Techniek vindt u een ruim aanbod Kenwood portofoons en accessoires. Onze experts helpen u graag met het vinden van de perfecte portofoon, of het nu de TK-3701DE, TK-3401D of de TK-D840E / TK-D740E is. U koopt uw Kenwood portofoons bij Disseldorp Techniek met de volgende voordelen:

  • Vrijblijvend testen en demonstratie op locatie
  • Professioneel advies van ervaren experts
  • Verschillende soorten Kenwood portofoons

Totale aanbod Kenwood portofoons

Vergunningsvrije Kenwood portofoons

Vergunningsvrije Kenwood portofoons worden ook wel walkie talkies genoemd. Deze zijn vooral interessant voor particulieren en kleinere bedrijven kunnen worden gebruikt tijdens buitenactiviteiten, sporten of wanneer u bijvoorbeeld met uw kinderen in contact wilt blijven als ze buitenspelen. Ook zijn deze portofoons handig op vakantie. Omdat ze een handzaam formaat hebben, kunt u ze tijdens wandelingen of fietstochten meenemen en in contact met elkaar blijven ondanks de afstandsverschillen. Ook tijdens wintersport zijn deze portofoons een uitkomst!

Digitale portofoons

In tegenstelling tot analoge portofoons, hoeft u bij een digitale portofoon geen dure vergunningen aan te vragen bij het Agentschap Telecom. Een enkele vergunning voldoet namelijk al. U kunt gebruikmaken van tweegespreksgroepen per frequentie. Omdat digitale portofoons vrijwel niet af te luisteren zijn, kunt u veilig informatie bespreken. Deze portofoons worden in veel verschillende industrieën gebruikt, van BHV tot de zware industrie. De Kenwood portofoons zijn perfect voor dagelijks gebruik, omdat ze duurzaam en robuust zijn gemaakt. Bij Disseldorp Techniek bieden we drie verschillende digitale Kenwood portofoons aan.

Kenwood mobilofoon

Een mobilofoon heeft een vaste opstelling en kan daardoor niet makkelijk verplaatst worden. Een mobilofoon is netjes ingebouwd in bijvoorbeeld een meldkamer, receptiedesk of voertuig. Zo kan er contact worden onderhouden met portofoons of andere mobilofoons. Bovendien zijn de mobilofoons van Kenwood niet afhankelijk van een externe batterij, omdat ze via netstroom werken. U kunt de mobilofoon gebruiken voor analoge én digitale netwerken.

Accessoires voor uw Kenwood portofoons

Ook voor het huren of kopen van accessoires voor uw Kenwood portofoon kunt u terecht bij Disseldorp Techniek. We bieden verschillende laders, handmicrofoons en batterijen aan. Met de speciale Kenwood portofoon repeater vergroot u het bereik van uw portofoons.

Sorry, no posts matched your criteria.

Het merk Kenwood

Kenwood is onderdeel van Trio Corporation, een van oorsprong Japans bedrijf opgericht in 1946. Naast het produceren van Kenwood portofoons, richt het bedrijf zich op andere vormen van consumentenelektronica. Een hoge kwaliteit en duurzaamheid staan voorop bij de productie van Kenwood.

Advies over portofoons?

Bij Disseldorp Techniek kunt u betrouwbare portofoons kopen, zoals de Kenwood portofoons. Portofoons van andere merken kunt u ook huren. Weet u niet zeker welke portofoons het beste aansluiten bij uw wensen of wilt u graag een expert spreken? Neem gerust contact met ons op voor advies. We komen vrijblijvend langs bij uw organisatie voor een demonstratie en zodat u de portofoons kunt testen. Zo weet u zeker dat u de juiste portofoon kiest.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info