• Ons adres:Jonkheer van Riemsdijklaan 11, Den Haag
  • Neem contact op:070 336 87 59

Mobilofoons

Een mobilofoon wordt gebruikt als vaste post in voertuigen, recepties of meldkamers voor het onderhouden van contact met portofoons of andere mobilofoons. Dankzij hun veelzijdigheid zijn deze handige apparaten in te zetten voor uiteenlopende doeleinden. Door uw mobilofoons bij Disseldorp Techniek aan te schaffen, profiteert u standaard van al onze voordelen.

  • Snelle levering van mobilofoons, eventueel dezelfde dag
  • Scherpe prijzen
  • Vrijblijvend advies en gratis test op locatie

Advies over mobilofoons?

Heeft u een vraag over het huren of kopen van mobilofoons of wilt u graag advies van onze experts? Neem dan gerust contact met ons op. Dat doet u telefonisch via 070 336 8759 of door een mail te sturen naar info@disseldorptechniek.nl.

Voordelen mobilofoon

Mobilofoons zijn zeer veelzijdig en in te zetten voor diverse doeleinden. Doordat mobilofoons via netstroom werken, zijn ze niet afhankelijk van een externe batterij. Mobilofoons zijn te gebruiken voor analoge, digitale en 4G netwerken. De meeste mobilofoons hebben naast spraak de mogelijkheid voor tekstberichten en beschikken over een beeldscherm. Dankzij encryptie weet u zeker dat uw berichten veilig worden verzonden. U kunt met een mobilofoon bijvoorbeeld op veel vermogen berichten sturen of op afstand machines monitoren en aansturen. De voordelen in het kort:

  • Kan gemonteerd worden in voertuigen
  • Externe antenne
  • Groot bereik
  • Duurzaam
  • Werkt via netstroom
  • Krachtige luidspreker

Wat is een mobilofoon?

Mobilofoons worden gebruikt voor het verzenden van spraak- of tekstberichten naar andere mobilofoons of portofoons. Ze worden vaak op het dashboard van een voertuig of een bureau geïnstalleerd en hebben een vaste stroombron nodig. Om deze reden zijn ze dan ook alleen geschikt voor personen die vanuit een vaste positie werken en hier niet weg hoeven. De Mobilofoon werkt met een losse antenne die buiten het voertuig of gebouw geplaatst moeten worden om optimaal zendbereik te behalen. Deze externe antenne zorgt er ook voor dat het bereik van een mobilofoon groter is dan die van een portofoon.

Mobilofoons van de beste merken

Wij verkopen uitsluitend de beste kwaliteit mobilofoons, zodat we u kunnen garanderen dat u altijd met elkaar in verbinding staat binnen uw organisatie. Disseldorp Techniek levert mobilofoons van verschillende merken, waaronder: MotorolaHytera, Icom, Kenwood en Entel. Op deze pagina vindt u onze meest verkochte modellen. De prijzen kunt u bij ons opvragen middels een offerteaanvraag.

Neem contact op met Disseldorp Techniek

Wilt u meer weten of de mogelijkheden van mobilofoons voor uw organisatie? Neem dan contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvende afspraak, demonstratie en test bij u op locatie. We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is!

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel +31 (0)70 33 68 759

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

Vragen of een offerte ontvangen?

Klant info