• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Kenwood NX-1300DE2 Portofoon

 299,00 ex. btw

Drie of minder voorraad, neem contact op voor een direct leverbaar alternatief.

Offerte aanvragen

Beschrijving

De kenwood NX-1300DE2 werkt volgens de DMR en analoge standaard. Als u overweegt  portofoons aan te schaffen die werken volgens de nieuwste digitale protocollen dan is de kenwood NX-1300DE2 een uitstekende keuze.

De instap oplossing van Kenwood biedt de breedste selectie portofoons voor dagelijks gebruik. De modellen zijn beschikbaar met en zonder toetsenbord, met of zonder een LCD scherm,  hoog contrast en achtergrondverlichting. Andere kenmerken zijn een 7-kleuren LED-indicator en de populaire Kenwood 2-pins connector voor audio-accessoires.

De gemengde modus zorgt voor naadloze integratie met oudere portofoons terwijl het verdere migratiepad naar digitaal kan worden gemaakt. Maar wat uw specifieke behoeften ook zijn, audiokwaliteit is wat bepalend is en dit is waar de kenwood NX-1300DE2 in uitblinkt.

Kenwood portofoons worden gebruikt onder de zwaarste omstandigheden, zoals de cockpit van een race auto. Dankzij de uitgebreide ervaring van Kenwood met professionele portofoons is betrouwbaarheid ongeëvenaard. Dus wat uw portofoon vereisten ook is, de kenwood NX-1300DE2 is het antwoord.

Wilt u meer informatie, vrijblijvend advies of een persoonlijke afspraak? Neem dan gerust contact op met ons op. Wanneer u direct een offerte wilt ontvangen vul dan het offerte aanvraagformulier in.

Extra informatie

Extra's

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info