• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

4G portofoons & Wi-Fi portofoons

Directe communicatie met één druk op de knop. 4G portofoons bieden vele voordelen ten opzichte van mobiele telefoons en traditionele portofoons. De toestellen zijn professioneel, eenvoudig in gebruik en van robuuste kwaliteit.

Voordelen 4G Portofoons

  • Directe communicatie met één druk op de knop met een groep of individu
  • Realtime informatie dankzij GPS en aanwezigheids- en beschikbaarheidsinformatie
  • Landelijke dekking
  • Geen investering in eigen infrastructuur
  • Geen vergunningskosten

Wat is een 4G portofoon?

Push-to-talk zorgt er voor dat u direct in verbinding kan staan met één persoon of een groep mensen. Deze eigenschap kennen we van de portofoons en mobilofoons die werken op een eigen frequentie. Deze directe verbinding is cruciaal in noodsituaties en zorgt er voor dat uw werknemers efficiënter en productiever kunnen werken. Push-to-Talk kan ook over het 3G en 4G netwerk, dit wordt Push to talk Over Cellular genoemd (POC). Het spraakbericht wordt omgezet in data en verstuurd via het mobiele netwerk.

Assortiment

Binnen ons assortiment hebben wij PoC oplossingen van CommCheck , Motorola, Hytera en Caltta. Deze merken hebben alle vier hun eigen toepassingen en functionaliteiten. Welke oplossing het beste bij uw organisatie past is afhankelijk van de de toepassing en uw eisen.

De mogelijkheden met CommCheck , Motorola, Hytera en Caltta zijn zeer uitgebreid. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met PoC? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

POC of regulier portofoonnetwerk?

Afhankelijk van uw criteria en wensen zullen wij u adviseren of een POC oplossing of een regulier portofoon netwerk het beste bij u past. Wanneer u in kritische situaties wilt communiceren dan is een eigen portofoon netwerk de oplossing. Voor niet kritische communicatie is POC de oplossing. Het is ook mogelijk om beide systemen te combineren.

Oplossing voor landelijke communicatie van Motorola

WAVE van Motorola is een oplossing voor de gebruiker die een landelijke communicatie oplossing wenst van de beste kwaliteitDeze oplossing verbindt POC aan reguliere portofoons. Dit is de meest geavanceerde en uitgebreide oplossing die er is. Motorola Solutions biedt hierbij de LEX 11, een ruggedized smartphone met een PTT knop.

Oplossing voor communicatie van CommCheck

POC van het merk Commcheck in combinatie met Caltta of Hytera hardware  is een oplossing voor de klant die een betaalbare 4G communicatie oplossing zoektPOC van CommCheck is een flexibele en betaalbare oplossing gebaseerd op LTE en indien noodzakelijk aanpasbaar aan uw wensen. Commcheck biedt een complete oplossing in combinatie met verschillende soorten hardware. Het Android besturingssysteem is zodanig aangepast zodat o.a. microfoon geluid en bedieningsgemak overeenkomt met portofoons uit het hogere segment.

Bestellen bij Disseldorp Techniek

Disseldorp Techniek is dé webshop voor het kopen van een hoogwaardige portofoon. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan portofoons die direct beschikbaar zijn voor aanschaf. Of u nu op zoek bent naar een portofoon voor outdoor-avonturen, beveiligingsdoeleinden of evenementenorganisatie, wij hebben dé perfecte oplossing voor uw communicatiebehoeften.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info