• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Tetra portofoons

TETRA portofoon netwerken zijn een uitstekende oplossing voor bedrijven en organisaties met een groot aantal portofoons en veel spraakverkeer. TETRA biedt de mogelijkheid voor vier kanalen per frequentie, hierdoor kunnen meerdere groepen tegelijk met elkaar spreken.

Voordelen TETRA portofoons

  • Vier gespreksgroepen per frequentie
  • Specifieke gebruikers en groepen kunnen prioriteit krijgen
  • Altijd en direct beschikbaar
  • Uitstekende geluidskwaliteit
  • Ultra snelle verbinding

Wat zijn TETRA portofoons?

Het TETRA systeem bundelt de gebruikers en kiest zelfstandig de beschikbare kanalen, het systeem kan meerdere kanalen combineren om de data en gesprekken nog sneller te verzenden. TETRA portofoons hebben een kortere oproeptijd dan conventionele portofoon systemen. De TETRA standaard is opgesteld door het Europees Telecommunicatie en Standaardisatie Instituut.

Dit systeem wordt onder andere gebruikt door hulpverleners, overheden, industrie en scheepvaart. De meeste organisaties die een TETRA netwerk bezitten hebben meer als honderd gebruikers. In sommige gevallen kan dit type netwerk ook interessant zijn als u een kleiner aantal gebruikers heeft.

Assortiment

Disseldorp Techniek is partner en leverancier van de twee vooraanstaande merken Motorola en Hytera. Beide merken leveren uitstekende systemen, aan de hand van uw wensen brengen wij graag vrijblijvend advies uit welk merk het beste bij uw criteria en wensen aansluit.

Bestellen bij Disseldorp Techniek

Disseldorp Techniek is dé webshop voor het kopen van een hoogwaardige portofoon. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan portofoons die direct beschikbaar zijn voor aanschaf. Of u nu op zoek bent naar een portofoon voor outdoor-avonturen, beveiligingsdoeleinden of evenementenorganisatie, wij hebben dé perfecte oplossing voor uw communicatiebehoeften.

Wilt u meer informatie over TETRA portofoons? Wij komen graag vrijblijvend bij u lang. Neem gerust contact met ons op.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info