• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
 • Neem contact op:085 071 6302

Digitale portofoons

De digitale portofoon biedt een verbeterde geluidskwaliteit ten opzichte van analoge portofoons en maakt het mogelijk om twee groepen tegelijkertijd en onafhankelijk van elkaar te laten communiceren op dezelfde frequentie bij gebruik van een versterker. Digitale portofoons zijn geschikt voor GPS-toepassingen en tekstberichten.

Wilt u een offerte ontvangen of vrijblijvend advies over welke digitale portofoons het beste bij uw organisatie passen? Neem contact met ons op.

De voordelen van digitale portofoons

 • Overal 100% dekking op een of twee kanalen
 • Niet afluisterbaar
 • Lange standby tijd
 • GPS mogelijkheid
 • Analoog en digitaal te gebruiken
 • Twee groepen op 1 frequentie
 • Tekst berichten versturen

Wat zijn digitale portofoons?

Digitale portofoons vormen de nieuwste generatie in directe communicatie. Ze vervangen in snel tempo de traditionele analoge portofoons. Digitale portofoons werken in digitale modus, wat betekent dat ze uw stem omzetten in nummers zodat deze digitaal kan worden verzonden.

De spraak die door een digitale portofoon wordt uitgezonden is heel duidelijk. Het herkent achtergrondgeluiden zoals wind, regen, productiegeluid en verkeer. Deze geluiden worden uitgesloten van de gesproken woorden. Daarom zijn digitale portofoons perfect voor gebruik in lawaaierige gebieden of buiten in winderige omstandigheden.

Digitale portofoons bieden een duidelijke en consistente dekking tot aan de rand van het zendgebied zonder de onderbreking die vaak wordt ontvangen met analoge portofoons wanneer ze hun uiterste dekking bereiken. Dit betekent dat ze ideaal zijn voor communicatie over grote oppervlakken.

Assortiment

Wij verkopen uitsluitend de beste kwaliteit digitale portofoons zodat wij u kunnen garanderen dat u altijd in verbinding staat. Disseldorp Techniek levert digitale portofoons van de merken: MotorolaHyteraIcomKenwood en Caltta. Op deze pagina vindt u onze meest verkochte modellen, prijzen voor grotere aantallen kunt u bij ons op vragen middels een offerte aanvraag.

Wat zijn de mogelijkheden van digitale portofoons?

Verschillende geavanceerde toepassingen zijn beschikbaar met digitale portofoons. Bijvoorbeeld GPS waarmee de gebruikers gelokaliseerd kunnen worden is erg populair. Dit betekent dat leidinggevende de verplaatsingen van het personeel te allen tijden kunnen volgen, wat zorgt voor meer veiligheid onder de werknemers.

Afhankelijk van het model ondersteunen digitale portofoons tekstberichten, direct bellen, ID-oproepen, Noodalarmfuncties, Mandown-functie en nog veel meer toepassingen ​​om de effectiviteit van communicatie in elke omgeving te vergroten. Veel van de digitale portofoons zijn duurzaam en hebben een zeer hoge IP-classificatie, waardoor ze zeer robuust zijn in veeleisende omgevingen.

Naast de robuuste modellen is er ook veel keuze in kleinere, meer discrete digitale portofoons die ideaal zijn voor gebruikers die dagelijks met klanten omgaan en een onopvallend portofoonsysteem willen dat hun interactie met hun klanten niet onderbreekt. Dit is met name handig voor horeca, evenementen en beveiliging.

Bestellen bij Disseldorp Techniek

Disseldorp Techniek is dé webshop voor het kopen van een hoogwaardige portofoon. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan portofoons die direct beschikbaar zijn voor aanschaf. Of u nu op zoek bent naar een portofoon voor BHV, beveiligingsdoeleinden of evenementenorganisatie, wij hebben dé perfecte oplossing voor uw communicatiebehoeften.

Heeft u vragen over digitale portofoons? neem gerust contact met ons op door op de onderstaande knop te drukken.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

  Vragen of een offerte ontvangen?

  Klant info