• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Hytera HP605 Portofoon

 450,00 ex. btw
Wissen
Offerte aanvragen

Beschrijving

Licht en stijlvol

De gestroomlijnde Hytera HP605 is compact en licht om gemakkelijk mee te nemen en te dragen, heeft tegelijkertijd een verbluffend helder geluid en een lange batterijduur, waardoor altijd de professionele service van uw personeel en organisatie wordt gegarandeerd.

Helder Geluid

De Hytera HP605 maakt gebruik van de allernieuwste op Al gebaseerde ruisonderdrukkingstechnologie om het ongewenste achtergrondgeluid te verminderen en ruis te verminderen, met behoud van een hoge audiohelderheid. Gebruikers kunnen nu horen en gehoord worden, ongeacht het geluid.

Lange batterijduur

De Hytera HP605 stelt gebruikers in staat om gemakkelijk te dragen en te dragen, en heeft ook een lange batterijduur van meer dan 20 uur @ 5-5-90 standaard. Gebruikers hoeven de portofoon niet meer op te laden of de batterij te vervangen totdat de volledige werkdag erop zit.

Robuust en duurzaam

De Hytera HP605 is vervaardigd volgens de MIL-STD-810 G-standaard en heeft een IP67-classificatie en is bestand tegen een val van 2 meter om bestand te zijn tegen veel slijtage. Nu zal de moeilijke omgeving uw personeel en organisatie niet langer vertragen.

Makkelijk te gebruiken

De Hytera HP605 is ontworpen voor gebruiksgemak in een compacte en discrete vorm. Tactiele PTT, programmeerbare knoppen en toetsen zorgen ervoor dat professionals positief kunnen reageren. De HP605G wordt geleverd met geïntegreerde BT5.0-technologie die zorgt voor een flexibele draadloze verbinding met accessoires om hun handen vrij te houden.

Vergroot bereik

Dankzij de verbeterde ontvangergevoeligheid biedt de Hytera HP605 betere connectiviteit, zowel in marginale dekkingsgebieden als binnenshuis. Dit zal zorgen voor verbeterde veiligheid en operationele voordelen voor operators in het veld.

Levering:
1 x Hytera HP605-radio
1 x antenne
1 x BP2002 2000mAh Li-polymeer batterij
1 x CH10L27 Oplaadstation
1 x PS1044-opladeradapter
1 x BC48 riemclip
1 x RO03 Handriem (Nylon)

 

Bekijk meer portofoons

In het assortiment van Disseldorp Techniek vindt u een ruim aanbod aan digitale portofoons. Bekijk onze vergelijkbare portofoons en vind het product dat precies voldoet aan uw wensen.

Extra informatie

Extra's

,

Andere suggesties…

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info