• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Retourbeleid

Op deze pagina vindt u extra informatie omtrent het ruilen en retourneren van producten bij Disseldorp Techniek.

Herroepingsrecht Consumenten

Voor Disseldorp Techniek is het belangrijk dat u tevreden bent over uw aankopen en daarom verstrekken wij u uitgebreide informatie over de producten in ons assortiment; zodat u een geïnformeerde beslissing kunt nemen. We raden altijd aan contact met ons op te nemen indien u extra hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste product.

Als u een aankoop heeft gedaan als consument dan kunt u tot 14 dagen na ontvangst van het artikel een retour aanvragen. Na ontvangst van het retour verzoek via info@disseldorptechniek.nl zal Disseldorp Techniek een retour referentienummer sturen binnen 48u. Disseldorp Techniek is niet verantwoordelijk voor verlies of schade tijdens de retourzending.

Bij ontvangst van de geretourneerde producten zullen deze grondig worden gecontroleerd op enige beschadiging op het product of de verpakking. Indien de producten niet binnen de vermelde tijd, of binnen de vereiste condities terugkomen, heeft Disseldorp Techniek het recht om een penalisatie aan te rekenen.

Zakelijk retourneren

Als u een aankoop heeft gedaan als zakelijke klant (in beroep handelend van een bedrijf of onderneming) dan is de Europese wetgeving van kopen op afstand niet van toepassing. Disseldorp Techniek kan er van uit gaan dat de cliënt voldoende onderzoek heeft gedaan om de koop te voltooien.

Indien u toch gebruik wilt maken van ons retourneerbeleid, dan dient u dit binnen 14 dagen na ontvangst van de producten aan te melden door het retourformulier in te vullen. Disseldorp Techniek zal uw retouraanvraag in overweging nemen wanneer het om ongeopende producten gaat, en kan een restockingsfee van 30% van de originele factuur aanrekenen.

Omdat wij begrijpen dat bedrijven zich ook kunnen bedenken, of iets willen testen, bieden wij de mogelijkheid van een vrijblijvende test op geselecteerde producten of een testbestelling. Vraag op voorhand uw testbestelling aan bij Disseldorp Techniek. U kunt 14 dagen uitgebreid het product testen, en het retourneren is kosteloos. Vraag dit aan via info@disseldorptechniek.nl

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen via 085 071 6302 of per e-mail naar info@disseldorptechniek.nl.


Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info