• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
 • Neem contact op:085 071 6302

Bodycams huren

Wilt u voor uw gemeente, bedrijf of evenement bodycams huren? Bij Disseldorp Techniek weten we dat het gebruik van bodycams door politie, BOA’s, beveiliging en hulpverleners de veiligheid sterk kan verhogen. In ons verhuurassortiment vindt u daarom uitsluitend Zepcam bodycams zoals de politie en gemeenten ook gebruiken. Door uw bodycams te huren bij Disseldorp Techniek profiteert u altijd van de volgende voordelen:

 • Live streaming en record only mogelijk
 • Snelle levering van bodycams
 • Altijd hoogwaardige Zepcam bodycams
 • Vrijblijvend advies over bodycams huren
 • Bodycams huren met veilige opslag van beelden
 • Bodycams huren met uitleg en instructies

Kies uw datum

Kies de datum en duur van de verhuur periode om te zien welke producten beschikbaar zijn.

Heeft u een vraag over het huren van bodycams? Neem voor vrijblijvend advies gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 085 071 6302 of door een bericht te sturen naar info@disseldorptechniek.nl.

Disseldorp Techniek is Zepcam partner en in ons uitgebreide verhuurassortiment vindt u onder andere Zepcam bodycams, Zepcam dockingstations en verschillende soorten accessoires. De bodycams van Zepcam staan bekend om hun kwaliteit en bedieningsgemak en zijn daarom erg geschikt voor professioneel gebruik.

De voordelen van bodycams huren

Ook wanneer u voor een langere periode bodycams wilt huren, kunt u bij Disseldorp Techniek terecht. Huren heeft verschillende voordelen ten opzichte van kopen. We zetten de voordelen van bodycams huren graag in het kort voor u op een rij:

 • Voordelig bodycams huren
 • Snelle levering, soms zelfs dezelfde dag nog
 • Geen zorgen over service en onderhoud
 • Geen afschrijfkosten

U hoeft dus geen grote bedragen te investeren en profiteert altijd van service en onderhoud door onze monteurs. En heeft u de bodycams niet langer nodig? Dan heeft u geen afschrijfkosten.

Hoe werkt bodycams huren?

U huurt de bodycams heel eenvoudig bij Disseldorp Techniek. Allereerst is het belangrijk om de behoeften binnen uw organisatie te inventariseren. Op basis hiervan adviseren we u graag over passende bodycams. We stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Wanneer u hiermee akkoord gaat, gaan we over op de installatie en de implementatie van de huur bodycams bij uw gemeente, organisatie of evenement. Na afloop van het huurcontract – dit kan een korte of langere periode zijn – kunt u de bodycams zelf retourneren of door ons op laten halen.

Direct bodycams huren?

Wilt u een aanvraag indienen voor het huren van bodycams voor uw evenement of bent u voor een langere periode op zoek naar een betrouwbare verhuurpartner? Via het offerteformulier dient u eenvoudig een aanvraag in. Wanneer we uw aanvraag ontvangen, nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om eventuele benodigde accessoires te bespreken. Vervolgens plannen we zo snel mogelijk een afspraak in voor de levering van uw bestelling.

Tips voor het huren van bodycams

Niet iedereen is direct even bedreven in het werken met een bodycam. Om ruis in de communicatie te voorkomen is het verstandig om bepaalde afspraken in acht te nemen. Bent u van plan om bodycams te huren voor gebruik in uw organisatie of tijdens een evenement? We geven u graag tips en ondersteuning hoe u dit het beste kunt invullen.

Bodycam zepcam

Vragen over bodycams huren?

Heeft u een vraag over het indienen van een offerte of wilt u graag vrijblijvend advies over welke bodycams u nodig heeft voor uw evenement? Neem voor deze en al uw andere vragen contact met ons op via 085 071 6302 of door een e-mail te sturen naar info@disseldorptechniek.nl. We voorzien u graag van advies!

  Vragen?

  Vragen of een offerte ontvangen?

  Wij helpen u graag verder.

  Bel 085 - 071 6302

  Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

  Uw gegevens

   Vragen of een offerte ontvangen?

   Klant info