• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
 • Neem contact op:085 071 6302

Atex portofoons

De ATEX portofoon is ontwikkeld voor gebruik in een omgeving met explosiegevaar. Een ATEX portofoon zal tijdens gebruik, een val of kortsluiting nooit een vonk vrijgeven die een explosie kan veroorzaken. Gebruik van ATEX portofoons is in sommige industriële omgevingen verplicht.

De voordelen van ATEX portofoons

 • Explosie veilig
 • Overal 100% dekking op een of twee kanalen
 • Niet afluisterbaar
 • GPS mogelijkheid
 • Analoog en digitaal te gebruiken
 • Twee groepen op 1 frequentie
 • Tekst berichten versturen

Wat is een ATEX portofoon?

In 2003 werd de ATEX norm geïntroduceerd door de Europese Unie om er voor te zorgen dat er alleen nog maar intrinsiek veilige apparatuur zoals portofoons in mogelijk explosieve omgevingen wordt gebruikt. ATEX portofoons worden gebouwd volgens zeer strenge eisen en hoge fabricagenormen om de kleinste vonk en de warmte die de portofoon produceert te verminderen of te elimineren. Zowel de portofoon als de accu moet voldoen aan deze strenge eisen. ATEX portofoons hebben minder zendvermogen dan standaard portofoons en zijn bestand tegen stof en water volgens de IP67 norm. ATEX portofoons herkent u aan de blauwe kleur of een EX symbool.

Assortiment

Wij verkopen uitsluitend de beste kwaliteit ATEX portofoons zodat wij u kunnen garanderen dat u altijd veilig in verbinding staat. Disseldorp Techniek levert ATEX portofoons van MotorolaHyteraIcomKenwood en Entel. Op deze pagina vindt u onze meest verkochte modellen, prijzen kunt u bij ons opvragen middels een offerte aanvraag.

Bestellen bij Disseldorp Techniek

Disseldorp Techniek is dé webshop voor het kopen van een hoogwaardige portofoon. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan portofoons die direct beschikbaar zijn voor aanschaf. Of u nu op zoek bent naar een portofoon voor outdoor-avonturen, beveiligingsdoeleinden of evenementenorganisatie, wij hebben dé perfecte oplossing voor uw communicatiebehoeften.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over ATEX portofoons of een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

  Vragen of een offerte ontvangen?

  Klant info