• Ons adres:Kleveringweg 31, Delft
 • Neem contact op:015 364 8958

Portofoons kopen

Wilt u professionele en kwalitatief hoogwaardige portofoons kopen voor uw organisatie? Portofoons staan voor eenvoudige en effectieve communicatie. Slechts één druk op de knop zorgt voor een directe verbinding met een of meerdere portofoons. Deze directe verbinding zorgt er voor dat u sneller en efficiënter gaat werken. De portofoon is bijvoorbeeld onmisbaar in de bedrijfshulpverlening, beveiliging, transport en vele andere bedrijfstakken. U koopt uw portofoons bij Disseldorp Techniek om de volgende redenen:

 • Professionele portofoons en oplossingen
 • Alle gerenommeerde merken leverbaar
 • Ontvang vrijblijvend advies
 • Kosteloos een demonstratie en test bij u op locatie

Meer weten over het kopen van portofoons? Neem voor vrijblijvend advies gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 015 364 8958  of door een bericht te sturen naar info@disseldorptechniek.nl.

Assortiment portofoons kopen

Digitale portofoons

4G portofoons

Vergunningsvrije portofoons

Atex portofoons

Tetra portofoons

Analoge portofoons

Voordelen van portofoons

Door de grote winst in snelheid en efficiëntie die het gebruik van portofoons oplevert, verlopen bedrijfsprocessen sneller en soepeler, waardoor u direct kosten bespaart. Het gebruik van portofoons binnen organisaties brengt een hoop voordelen met zich mee:

 • Directe verbinding: onmisbaar voor een efficiënte en eenvoudige samenwerking. Ook essentieel voor communicatie tijdens kritieke situaties.
 • Portofoons met GPS zijn traceerbaar doordat de locatie zichtbaar is.
 • Man down-alarm: wanneer de drager van de portofoon op de grond ligt, geeft de portofoon een alarm door.
 • Dekking mogelijk voor uw volledige locatie en om meerdere locaties aan elkaar te koppelen.
 • Geen abonnementskosten.

Portofoons met en zonder vergunning

Voor het gebruik van mobilofoon- en portofoonnetwerken zijn vergunningsvrije frequenties beschikbaar gesteld. In Nederland mag een vergunningsvrije portofoon maximaal 0,5 watt uitzenden. Portofoons met vergunning mogen in UHF 4,0 watt en in VHF 5,0 watt uitzenden en hebben hierdoor een aanzienlijk groter bereik. Deze normen worden gehandhaafd door het Agentschap Telecom, waar de frequenties ook aangevraagd worden. De hoeveelheid watt geeft het zendvermogen en daarmee bereik van de portofoon aan. Hoe hoger de wattage, hoe meer bereik de portofoon heeft.

U kiest voor een vergunningsvrije portofoon als u binnen een klein gebied werkt of een beperkt budget heeft, omdat deze voordeliger zijn dan de portofoons met vergunning. Voor een besloten netwerk of wanneer u behoefte heeft aan een groot bereik dan is de portofoon met vergunning altijd de beste keuze.

Analoge en digitale portofoons

Professionele portofoons zijn er in verschillende varianten en zijn onder te verdelen in twee typen: analoog en digitaal. Waar er vroeger alleen analoge portofoons bestonden, wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen voor digitale portofoons. Deze moderne variant heeft een aanzienlijk betere spraakkwaliteit en hebben een groter bereik dan analoge portofoons. Analoge portofoons zijn voordelig en eenvoudiger te installeren. Wel ligt het in de lijn der verwachting dat men op den duur volledig overgaat op digitale portofoons.

Verschillende soorten portofoons

U vindt bij Disseldorp Techniek diverse soorten portofoons in verschillende prijsklassen. We zetten de portofoon typen hieronder voor u op een rij. Meer informatie over de portofoons vindt u op de pagina’s zelf, via de buttons.

Vergunningsvrije portofoons

Het voordeel van vergunningsvrije portofoons is dat ze betaalbaar zijn, geen zendvergunning vereisen en dankzij hun kleine formaat zeer handzaam zijn. Licentievrije portofoons zijn onder andere zeer geschikt voor bedrijfshulpverlening, evenementen en de veeleisende recreatieve gebruiker.
Vergunningsvrije portofoons

4G portofoons: push-to-talk

Met dit type portofoon communiceert u via het 4G-netwerk. Dit heeft als voordeel dat u geen eigen netwerk hoeft aan te leggen en overal bereik heeft waar u 4G-ontvangst heeft. Deze oplossing is niet geschikt voor missiekritische communicatie zoals bedrijfshulpverlening, omdat u afhankelijk bent van een extern netwerk.
4G portofoons

Analoge portofoons

Disseldorp Techniek heeft al meer dan 25 jaar ervaring met de analoge portofoon. Deze portofoon heeft een groot bereik en is gemakkelijk in installatie, tegen lagere kosten dan een digitaal systeem. Het digitale systeem heeft de toekomst en heeft simpelweg meer mogelijkheden. Daarom zal de analoge portofoon op den duur plaats moeten maken voor zijn digitale vervanger.
Analoge portofoons

Digitale portofoons

De digitale portofoon biedt een verbeterde geluidskwaliteit ten opzichte van analoge portofoons en maakt het mogelijk om twee groepen tegelijkertijd en onafhankelijk van elkaar te laten communiceren op dezelfde frequentie. De digitale portofoon is geschikt voor GPS-toepassingen en tekstberichten. Wilt u een moderne portofoon die de toekomst heeft? Ga dan voor de digitale portofoons.
Digitale portofoons

ATEX portofoons

De ATEX portofoon is ontwikkeld voor gebruik in een omgeving met explosiegevaar. Een ATEX portofoon zal tijdens gebruik, een val of kortsluiting nooit een vonk vrijgeven die een explosie kan veroorzaken. Het gebruik van ATEX portofoons is in sommige industriële omgevingen verplicht. De ATEX portofoons leveren we voornamelijk in de digitale variant.
ATEX portofoons

TETRA portofoons

TETRA biedt de mogelijkheid van vier kanalen per frequentie, waardoor verschillende groepen tegelijkertijd met elkaar kunnen spreken. Netwerken met TETRA portofoons zijn dé oplossing voor grote bedrijven met veel gebruikers en veel spraakverkeer. Deze slimme portofoons maken communicatie nog sneller dankzij de kortere oproeptijd.
TETRA portofoons

Onze branches

 

Bouw

 

 

Zorg

 

 

Beveiliging

 

 

BHV

 

 

Olie & Gas

 

 

Retail

 

 

Industrie

 

 

Transport & Scheepvaart

 

Portofoon repeaters en accessoires

Naast de portofoons zelf vindt u bij Disseldorp Techniek portofoon repeaters en portofoon accessoires, zoals laders, batterijen, microfoons en headsets. Repeaters verlengen het zendbereik van uw portofoons. Door verschillende repeaters aan elkaar te koppelen, vergroot u het bereik nog meer.

Portofoon repeaters

Ook efficiënter werken?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van portofoons voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, demonstratie en test op locatie en overtuig uw zelf van de kracht van de portofoon!

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 015 364 8958

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

  Vragen of een offerte ontvangen?

  Klant info