• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
 • Neem contact op:085 071 6302

Motorola Evolve LTE

Beschrijving

De Motorola Evolve is een veerkrachtige en robuuste portofoon. Voor degenen die een missie- en bedrijfskritisch 4G portofoon nodig hebben die echt aanpasbaar is aan uw netwerkbehoeften van vandaag en morgen. De Evolve LTE combineert de mogelijkheden van een Android-apparaat met de robuustheid en betrouwbaarheid van een portofoon via 3G, 4G en Wi-Fi met dubbele SIM-kaart.

Eigenschappen:

 • Robuust IP68 portofoon
 • 5” met handschoenen bedienbaar & vloeistofbestendig touchscreen
 • Vervangbare batterij en lange batterijduur
 • Ruisonderdrukking en echo-onderdrukking microfoons
 • Speciale PTT- en noodknoppen
 • Android-platform met open app-ecosysteem
 • Superieure audio
 • Ideaal voor WAVE PTX

Veerkrachtig en robuust

Robuust en toegankelijk voor personen die hard aan het werk zijn, met geluidskwaliteit en functies om te horen en gehoord te worden in de luidste omgevingen, en vermogen voor meerdere diensten, dit apparaat klaart veilig de klus waar u ook zaken doet.

Intuïtieve gebruikerservaring

Ontworpen om uw team onmiddellijk toegang te geven tot de gegevens en informatie die uw onderneming in en uit stromen, en hen te helpen on-the-fly weloverwogen beslissingen te nemen.

Naadloze connectiviteit

Uitgerust met toekomstbestendige data- en spraakconnectiviteit en toegang tot een groeiend technologie- en software-ecosysteem, de Evolve is klaar om samen met uw bedrijf te groeien.

Open architectuur

Gebouwd met de vertrouwde gebruikerservaring van het Android-besturingssysteem, is Evolve eenvoudig aan te passen aan uw bestaande systemen en zorgt het voor een naadloze overgang voor iedereen die een Android-smartphone of -tablet heeft gebruikt.

Missiekritisch

Waar de missie je ook brengt of met welke werkomstandigheden je ook te maken hebt, je hebt een apparaat nodig dat net zo sterk en duurzaam is als maar kan.

Wilt u meer informatie, vrijblijvend advies of een persoonlijke afspraak? Neem dan gerust contact op met ons op. Wanneer u direct een offerte wilt ontvangen vul dan het offerte aanvraagformulier in.

Bekijk meer portofoons

In het assortiment van Disseldorp Techniek vindt u een ruim aanbod aan 4G portofoons. Bekijk onze vergelijkbare portofoons en vind het product dat precies voldoet aan uw wensen.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

  Vragen of een offerte ontvangen?

  Klant info