Portofoons huren

Portofoons staan voor eenvoudige en effectieve communicatie. Slechts één druk op de knop zorgt voor een directe verbinding met één of meerdere portofoons. Deze directe verbinding zorgt er voor dat u sneller en efficiënter gaat werken. De portofoon is bijvoorbeeld onmisbaar in de Bedrijfshulpverlening, beveiliging, transport en vele andere bedrijfstakken.

Portofoons zijn leverbaar in verschillende varianten en versies. De portofoon kent vijf verschillende varianten welke hier worden doorlopen.

Vergunningsvrij

De vergunningsvrije porto is betaalbaar, vereist geen zendvergunning en door het kleine formaat zeer handzaam. Licentie vrije portofoons worden onder andere veel gebruikt voor bedrijfshulpverlening, evenementen en de veeleisende recreatieve gebruiker.

Klik hier voor meer informatie over vergunningsvrije portofoons.

Analoog

Disseldorp Techniek heeft al meer dan vijfentwintig jaar ervaring met de analoge portofoon. De analoge portofoon heeft veel bereik en is gemakkelijk in installatie tegen lagere kosten dan een digitaal systeem. Het digitale systeem heeft de toekomst en simpelweg meer mogelijkheden daarom zal de analoge portofoon op den duur plaats moeten maken voor zijn digitale vervanger.

Klik hier voor onze meer informatie over analoge portofoons.

Digitaal

De digitale portofoon biedt een verbeterde geluidskwaliteit ten opzichte van analoge portofoons en maakt het mogelijk om twee groepen tegelijkertijd en onafhankelijk van elkaar te laten communiceren op dezelfde frequentie. De digitale portofoon is geschikt voor GPS-toepassingen en tekstberichten.

Klik hier voor meer informatie over de digitale portofoon.

ATEX

De ATEX portofoon is ontwikkeld voor gebruik in een omgeving met explosiegevaar. Een ATEX portofoon zal tijdens gebruik, een val of kortsluiting nooit een vonk vrijgeven die een explosie kan veroorzaken. Gebruik van een ATEX portofoon is in sommige industriële omgevingen verplicht. De Atex portofoon wordt voornamelijk als digitaal geleverd.

Klik hier voor meer informatie over Atex portofoons.

4G Push to talk 

Met dit type portofoon communiceert u via het 4G netwerk. Dit heeft als voordeel dat u geen eigen netwerk hoeft aan te leggen en overal bereik heeft waar u 4G ontvangst heeft. Deze oplossing is niet geschikt voor missie kritische communicatie zoals de BHV omdat u afhankelijk bent van een extern netwerk.

Klik hier voor meer informatie over 4G Push to talk. 

Voordelen portofoons

  • Directe verbinding, onmisbaar tijdens kritische communicatie en als u efficiënter en eenvoudiger wilt werken en communiceren.
  • Niet meer schreeuwen en eindeloos zoeken, direct oproepen via de portofoon.
  • Man down alarm, wanneer de drager van de portofoon op de grond ligt geeft de portofoon een alarm door.
  • Via GPS is de locatie van portofoon zichtbaar en volgbaar, niet bij elke portofoon.
  • Dekking mogelijk voor volledige locatie en meerdere locaties aan elkaar te koppelen.
  • Geen abonnementskosten.

Efficientie

Door de grote winst in snelheid en efficiëntie die het gebruik van portofoons oplevert, zullen bedrijfsprocessen sneller en soepeler verlopen waardoor direct kosten worden bespaard.

Wilt u ook efficiënter werken? 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, demonstratie en test op locatie en overtuig uw zelf van de kracht van de portofoon!