• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
 • Neem contact op:085 071 6302

Motorola ION

Beschrijving

Motorola MOTOTRBO Ion combineert hoogwaardige PTT functies, een open app-ecosysteem op het Android-platform en toegang tot het technologie-ecosysteem van Motorola Solutions. Met Ion blijven alle gebruikers verbonden via netwerken en apparaten. Bedrijfskritische gegevens en workflows worden verenigd en vereenvoudigd. En de capaciteiten die uw personeel nodig heeft om optimaal te presteren, zijn altijd beschikbaar.

Wat heeft de Motorola MOTOTRBO Ion te bieden:

 • Android-platform
 • Open app-ecosysteem
 • Volledige multimediamogelijkheden
 • Gebouwd voor elke omgeving (IP68)
 • Toonaangevende audio
 • Beste netwerkbeveiliging in zijn klasse
 • Naadloze spraakoverdracht (DMR & LTE PTT) *
 • Breedbandgegevens (LTE, Wi-Fi, CBRS)

Mogelijkheden met de Motorola MOTOTRBO Ion

Apps 
Volledige multimediamogelijkheden op een Android-platform met een open app systeem. Met een intuïtief touchscreen kunt u afbeeldingen met een hoge resolutie bekijken en met een geïntegreerde camera kunt u foto’s en video’s verzenden en zelfs streamen.

Betrouwbaarheid
Ontworpen voor betrouwbaarheid en gebruiksgemak, in elke omgeving. Dankzij de zuivere audiokwaliteit kunt u horen en gehoord worden wanneer het er het meest toe doet. En ultrasterke materialen – waaronder een robuust touchscreen – worden van binnen en van buiten gebruikt voor een uitstekende schokbestendigheid.

Connectiviteit
Gebouwd om uw personeel overal waar u werkzaam bent verbonden te houden. U kunt naadloos communiceren via spraak, data en openbare/particuliere netwerken. En onze functie voor naadloze spraakoverdracht schakelt u automatisch over naar breedband wanneer u buiten de dekking van uw smartradiosysteem zweeft, zodat uw connectiviteit altijd is ingeschakeld wanneer u die nodig heeft.

Uptime
Dankzij een revolutionaire eigendomservaring kunt u uw slimme radio’s sneller inzetten en ze langer in het veld houden. Met cloud gebaseerde configuratie , updates op afstand en realtime apparaat bewaking, kunt u uw portofoonpark implementeren en onderhouden met minimale aanrakingen en downtime. Uw IT-team hoeft dus minder tijd te besteden aan het beheren van apparaten, en uw personeel kan meer tijd aan het werk besteden.

Beveiliging
Blijf beschermd tegen cyberbedreigingen. Een grondige verdediging biedt meerdere beveiligingslagen om ongeautoriseerde apparaat toegang en kwaadwillende activiteiten te helpen voorkomen en om uw kritieke gegevens te beschermen.

Wilt u meer informatie, vrijblijvend advies of een persoonlijke afspraak? Neem dan gerust contact op met ons op. Wanneer u direct een offerte wilt ontvangen vul dan het offerte aanvraagformulier in.

Extra informatie

Extra's

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

  Vragen of een offerte ontvangen?

  Klant info