• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
 • Neem contact op:085 071 6302

Hytera HP705

Beschrijving

De HP705 DMR portofoon heeft een dun en  licht ontwerp. Daarnaast wordt hij geleverd met innovatieve ruisonderdrukking, IP68 classificatie en de MIL-STD-810G Standaard voor een efficiënte en betrouwbare communicatie met luide en heldere audio. In combinatie met een krachtige batterij, fijne draagbaarheid en robuustheid heeft deze portofoon een ideaal gebruiksgemak in vele omgevingen en industrieën.

Wat heeft de Hytera  HP705 DMR te bieden:

 • Uitstekende audio
 • Push-to-talk knop voor directe communicatie
 • Noodknop
 • IP68 waarde en tot 2 meter valhoogte
 • Waterport-Technologie
 • Lange batterijduur

 

Waterporting-Technologie

De Waterporting-Technologie zorgt ervoor dat al het water dat in de luidsprekerholte terechtkomt, wegvloeit wanneer de portofoon verticaal staat. Waardoor de helderheid van het geluid behouden blijft.

Dunner en lichter

Een geoptimaliseerd design en een compacte lithium polymeer batterij die perfect binnen het HP70X’s design past. Met maar 29.5mm dik en 290g in zijn gewicht is dit een fijne en draagbare portofoon.

Luidde en heldere audio

De HP70X heeft een heldere, luidde audio dankzij een geoptimaliseerde luidspreker en Artifical-Intelligence Noise cancelling die ongewenste achtergrondgeluiden vermindert en de communicatie-efficiëntie verbetert.

Hoog niveau robuustheid

Met zijn IP68-Waarde is deze portofoon onderdompelbaar tot een diepte van 2meter gedurende  4 uur in zoetwater. Daarnaast is het ook bestand tegen een val van 2meter op beton. Hierdoor kenmerkt deze portofoon zich tot een robuuste portofoon die te gebruiken is in ruige omgevingen.

Verbeterde dekking

De verhoogde ontvangstgevoeligheid vergroot het dekkingsbereik en verbetert daarbij de audiokwaliteit in gebieden met een zwak signaal.

Wilt u meer informatie, vrijblijvend advies of een persoonlijke afspraak? Neem dan gerust contact op met ons op.

Andere suggesties…

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

  Vragen of een offerte ontvangen?

  Klant info