• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Portofoons voor de zorg

Omdat er in de zorg altijd gezocht wordt naar manieren en middelen om de efficiëntie te verbeteren, vinden vele verschillende soorten zorgorganisaties de portofoon essentieel. Portofoons houden al het personeel in verbinding, van artsen tot verpleegkundigen en de technische dienst. Directe communicatie tussen medewerkers betekent meer productiviteit wat van groot belang is door het tekort aan personeel in deze branche. Dankzij portofoons kunnen medewerkers snel reageren op incidenten en ongevallen, waardoor een veiligere omgeving wordt gecreëerd.

Zorginstellingen hebben ontdekt dat portofoons zichzelf snel terugbetalen in de vorm van verhoogde efficiëntie en doorlooptijd. Portofoons zijn eenvoudig in gebruik en vereisen zeer weinig training, waardoor ze gemakkelijk te implementeren zijn in elke organisaties.

Binnen ons assortiment vindt u zowel vergunningsvrije portofoons voor kleine zorginstellingen als zeer geavanceerde portofoons voor grote ziekenhuizen en lange afstanden. De meeste medewerkers in de zorg dragen vaak al een hoop attributen met zich mee, daarom hebben wij voor de zorg zeer lichte en compacte portofoons beschikbaar.

Naast portofoons zijn wij gespecialiseerd in bodycams voor de zorg. De bodycam kan de veiligheid verhogen en tevens dienen voor het vastleggen van beelden van kritische situaties om achteraf te kunnen evalueren.

Bij ons kunnen zorgorganisaties terecht voor het kopen, huren en leasen van portofoons, bodycams en oproepsystemen. Heeft u vragen of wilt u eens vrijblijvend portofoons testen? Neem gerust contact met ons op.

Bestellen bij Disseldorp Techniek

Disseldorp Techniek is dé webshop voor het kopen van een hoogwaardige portofoon. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan portofoons die direct beschikbaar zijn voor aanschaf. Of u nu op zoek bent naar een portofoon voor outdoor-avonturen, beveiligingsdoeleinden of evenementenorganisatie, wij hebben dé perfecte oplossing voor uw communicatiebehoeften.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info