• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Motorola DP4600e

 698,00 ex. btw
Wissen
Offerte aanvragen

Beschrijving

De Motorola DP4600e behoort tot de Mototrbo DP4000e-serie. Deze portofoon beschikt over veel geavanceerde functies, zoals geïntegreerde spraak en data voor efficiënte communicatie. Optioneel zijn een man down functie, Wi-Fi, Bluetooth en locatie-tracking voor binnen en buiten. De nieuwe Motorola E-serie portofoons worden geleverd met veel verschillende opties voor batterij, oplader, antenne en extra functies. Neem voor aankoop contact op met ons om ervoor te zorgen dat u het juiste pakket krijgt voor de beste prijs.

De DP4000e-serie is een van de nieuwste toevoegingen aan de dynamische Mototrbo-producten die die organisaties productiever, efficiënter en vooral veilig maken. De Mototrbo DP4600e is speciaal ontworpen voor ervaren gebruikers die weigeren een compromis te sluiten. Met functies zoals hoogwaardige spraak- en data en geavanceerde functies voor een efficiënte werking is deze portofoon perfect voor het verbeteren van de connectiviteit van uw bedrijf.

De Mototrbo DP4600e bevat een reeks handige functies, zoals Bluetooth, Wi-Fi en trackingmogelijkheden voor binnen en buiten. Dit alles helpt u om uw bedrijf onder controle te houden. Door 8% beter bereik is hij ideaal voor grotere terreinen. Daarnaast heeft deze portofoon een aantal geavanceerde functies zoals de optionele man-down, draadloos updaten, verbeterde uitbreidingsmogelijkheden, betere waterdichtheid en een langere levensduur van de batterij. Door de een Transmit Interrupt-functie krijgen noodoproepen altijd voorrang.

Binnen de DP4000e-serie bevinden zich drie modellen. De Mototrbo DP4801e en DP4800e zijn de modellen met volledig toetsenbord, de Mototrbo D4P601e en DP4600e hebben een beperkt toetsenbord en de Mototrbo DP4400E en DP4401E hebben beide geen keypad. Dit is het enige verschil tussen de modellen en ze bevatten allemaal dezelfde functies en ze zijn allebei beschikbaar in zowel UHF als VHF.

Al met al is de reeks Mototrbo DP4000e-serie een uitstekende reeks die de efficiëntie en productiviteit binnen elke organisatie zal verbeteren met zijn reeks geavanceerde functies. De nieuwe, verbeterde reeks portofoons van Motorola biedt vele varianten en zeer technische oplossingen om aan uw portofoonbehoeften te voldoen. Elk onderdeel van de Motorola familie heeft verschillende mogelijkheden en uitbreidingsmogelijkheden.

Wilt u meer informatie, vrijblijvend advies of een persoonlijke afspraak? Neem dan gerust contact op met ons op. Wanneer u direct een offerte wilt ontvangen vul dan het offerte aanvraagformulier in.

Extra informatie

Extra's

,

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info