• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Portofoons voor de industrie

Medewerkers in de industrie zijn vaak verspreid over een groot terrein of in verschillende hallen, wat communicatie moeilijk en tijdrovend kan maken. Portofoons zorgen voor directe communicatie tijdens alle werkzaamheden. De portofoon bespaard tijd, verhoogd de productiviteit en verbetert de veiligheid op de werkplek.

In industriële omgevingen is behoefte aan stevig en betrouwbaar materiaal. Binnen ons assortiment hebben wij daarom verschillende portofoons die hierbij aansluiten. Deze portofoons voldoen aan de allerhoogste specificaties voor duurzaamheid en zijn bestand tegen water en stof.

De vergunningsvrije portofoon is geschikt voor kleine omgevingen en de portofoons met vergunning met eventuele ondersteuning van een versterker kunnen worden ingezet op grote industriële complexen.

Bij ons kunnen industriële organisaties terecht voor het kopen, huren en leasen van portofoons, bodycams en oproepsystemen. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend testen? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info