• Ons adres:Jonkheer van Riemsdijklaan 11, Den Haag
  • Neem contact op:070 336 87 59
Portofoons huren is de oplossing

Voordelen portofoons huren

23 januari, 2018


Portofoons huren? Wanneer u dit jaar uw evenement nog soepeler wilt laten verlopen dan is het zeker de moeite waard om als eerst de communicatie aan te pakken. Optimale communicatiemiddelen zorgen voor minder miscommunicatie. Stelt u zich eens voor dat u met één druk op de knop iedereen op de hoogte kan stellen? Dit zal ervoor zorgen dat alles soepelere verloopt.

Portofoons huren is daarom de oplossing! Met portofoons huren kiest u voor simpelere en betere communicatie. Het is mogelijk om alle gebruikers op te delen in verschillende groepen zodat elke groep ongestoord kan werken en niet elkaars gesprekken hoort. Dit kan ideaal zijn tijdens bijvoorbeeld een muziekevenement of een open dag. Je kunt dan de beveiliging, hospitality en het management een eigen kanaal geven.

Het portofoons huren komt ook de ervaring van de bezoekers ten goede, de klanten worden sneller bediend, problemen kunnen snel worden door gegeven aan de verantwoordelijke persoon en beveiliging is met slechts één druk op de knop opgeroepen.

Met het huren van portofoons zorgt u voor meer efficiëntie voor uw personeel en een nog betere ervaring van uw bezoekers. Hierdoor heeft u niet alleen tevreden bezoekers maar ook tevreden personeel. Bij ons kunt u alleen topkwaliteit portofoons huren. Wij beschikken over een zeer groot aantal professionele Motorola portofoons. De portofoons kunnen versterkt worden door een repeater zodat u zelfs dekking kunt hebben over de grootste terreinen en gebouwen.

Het huren van portofoons hoeft niet duur te zijn bij ons huurt u al een portofoon vanaf 4,75 per dag en huurt u ze een week of langer dan kost een portofoon slecht 2,99,- per dag. Wanneer u de portofoons voor nog langer huurt hanteren wij speciale tarieven, neem hiervoor contact met ons op.

Wilt u meer informatie over portofoons huren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel +31 (0)70 33 68 759

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

Vragen of een offerte ontvangen?

Klant info