• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Portofoons huren is de oplossing

Portofoons huren is de oplossing

14 maart, 2018


Door middel van duidelijke en snelle communicatie verloopt alles soepeler. Portofoons huren zorgt ervoor dat u een stap vooruit doet in uw communicatie. Dit geldt zowel voor kleine als grootschalige evenementen. In deze blog vertellen we u wat onze ervaringen en die van onze klanten met portofoons te huren zijn, zodat u het maximale uit de investering haalt.

Portofoons huren voor meer veiligheid

Allereerst zorgen portofoons voor meer veiligheid. Doordat in het geval van een calamiteit direct de juiste persoon gealarmeerd kan worden om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: een flauwgevallen persoon die door de beveiliging wordt aangetroffen, doordat de beveiliging portofoons mee draagt kunnen zij direct de EHBO oproepen en de locatie doorgeven om het persoon in veiligheid te brengen.

Efficiëntie

Doordat het niet meer nodig is om heen en weer te lopen of te bellen naar een collega kan uw personeel op hun plek blijven. Hierdoor kunnen zij een melding maken en direct door met hun eigen werkzaamheden. Dit is niet alleen efficiënter maar ook prettiger.

Verlagen werkdruk

Wanneer de efficiëntie van uw werknemers verhoogt zullen zij minder werkdruk ervaren en daardoor meer energie overhouden om in andere werkzaamheden te steken. Dit zorgt voor een betere ervaring van uw personeel en de gasten.

Snellere service

Het portofoons huren leidt ook tot snellere service omdat snellere en betere communicatie veel tijdswinst oplevert. Dit betekent dat uw personeelsleden meer tijd overhouden om in andere werkzaamheden te steken. Klanten hoeven niet lang te wachten omdat vragen direct aan de juiste persoon kunnen worden gesteld.

Meer bereik

Vaak hebben uw eigen portofoons of in sommige gevallen mobiele telefoons geen bereik op het terrein of in het gebouw waar u het evenement organiseert. De portofoons die u bij ons huurt kunnen worden ondersteund met een steunzender die ervoor zorgt dat er meer bereik is en uw medewerkers elkaar altijd kunnen ontvangen.

Lagere kosten

Doordat u geen portofoons hoeft aan te schaffen, bespaart u een grote investering. Zeker als u niet dagelijks gebruikt maakt van portofoons, maar alleen tijdens uw evenementen, dan is portofoons huren voordeliger. Daarnaast bespaart het gebruiken van portofoons u belkosten, omdat een oproep via de portofoon niets kost vanwege het gebruik van u uw eigen netwerk.

Wilt u meer informatie over portofoons huren, bijvoorbeeld voor uw evenement? Neem contact met ons op!

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info