• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Portofoons huren is de oplossing Motorola DP4400e Portofoon

Portofoons huren: hoe werkt het?

8 februari, 2016


Portofoons huren doet u zo:

Het maken van de beslissing voor portofoons huren of portofoons kopen is simpel, als deze meer op de plank staan dan worden gebruikt kan het huren een slimmere keuze zijn. Huurportofoons komt u veel tegen op publieke evenementen, zoals sportwedstrijden, concerten en festivals. De toepassingen zijn bijna eindeloos: u ziet portofoons bijvoorbeeld terug op beurzen, zakelijke bijeenkomsten en conferenties. Als u denkt dat uw portofoons te veel tijd op de plank liggen of u gewoon niet het budget heeft voor de aankoop, overweeg dan ze te huren. Zo werkt het:

Inventariseer uw behoeften

Als u eenmaal heeft besloten om portofoons te huren, moet u weten wat u allemaal nodig heeft. Dat betekent dat u moet uitzoeken waar welk personeel zal worden geplaatst en beslissen of ze portofoons nodig hebben.

Portofoons huren van Disseldorp Techniek:

Bij ons huurt u eenvoudig en voordelig diverse soorten Motorola portofoons, waaronder:

Disseldorp Techniek verhuurt alleen de nieuwste modellen, zodat u er zeker van kan zijn portofoons te huren die zijn voorzien van de beste technologie.

Vergeet niet dat er meer is dan alleen portofoons: de omgeving zoals heuvels, gebouwen en het weer spelen allemaal een rol in hoe goed het bereik tussen is. Zorg dus dat u hier altijd rekening mee houdt. Zo kunnen omgevingen met grote obstakels zoals gebouwen een repeater vereisen om de signalen te versterken.

Terwijl u tijd en geld kunt besparen met het huren van de portofoons en de technische installatie en details aan ons over te laten, hebben wij tijd nodig om te plannen en uw netwerk voor te bereiden. Zodra u weet dat u wilt gaan huren, horen wij dit graag zodat het proces in gang gezet kan worden.

Wij zullen alle aspecten van het huren met u doornemen en zorgen voor de vergunningen en de juiste programmering van het netwerk. We zullen er ook voor zorgen dat alleen de functies zijn geprogrammeerd die u nodig heeft. Sommige gebruikers beschikken graag over tal van opties, terwijl anderen niet meer aan raken dan alleen de spreekknop.

Installatie en implementatie

Zodra wij een compleet beeld hebben van uw behoeften, zullen we beginnen met het opzetten van het gehele netwerk en zorgen dat alles werkt volgens uw wensen. We zullen u precies vertellen wat u moet doen wanneer wij het netwerk komen aanleggen op uw locatie. We zullen alles met u afstemmen en ervoor zorgen dat uw mensen weten hoe zij de apparatuur goed moeten gebruiken. Afhankelijk van hoe complex uw behoeften, kunt u ervoor kiezen om alles op locatie te laten bezorgen en installeren of deze zelf op te halen.

Evenement voorbij

Wanneer uw evenement voorbij is, kunt u kiezen tussen de portofoons en toebehoren zelf terug brengen of deze door ons op te laten halen. Na het retourneren van de portofoons hoeft u niet meer aan portofoons te denken totdat uw volgende evenement op de planning staat. Of uw evenement nu groot of klein is, portofoons besparen u tijd en helpen sneller te reageren. Dat verhoogt de veiligheid, efficiëntie, service en maakt het nog leuker.

Wilt u ook portofoons huren, neem dan gerust contact met ons op om vrijblijvend de opties en mogelijkheden te bespreken en een offerte te ontvangen.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info