• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Portofoon bereik

Wat is het bereik van een portofoon?

8 maart, 2024


Portofoon bereik

Het bereik van een portofoon kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type portofoon, de frequentieband, het zendvermogen, de omgeving en obstakels, en de kwaliteit van de antenne. Over het algemeen varieert het bereik van een portofoon tussen enkele honderden meters tot enkele kilometers.

Korte afstand (enkele honderden meters)

In stedelijke omgevingen of gebieden met veel obstakels zoals gebouwen, kan het bereik beperkt zijn tot enkele honderden meters.

Middellange afstand (tot enkele kilometers)

In meer open gebieden, zoals parken, bossen of op het platteland, kan het bereik enkele kilometers bedragen, vooral als de portofoons een hoger zendvermogen hebben.

Lange afstand (meerdere kilometers tot tientallen kilometers)

Sommige geavanceerde portofoons met hoog zendvermogen en/of repeater-ondersteuning kunnen een bereik hebben van meerdere kilometers tot tientallen kilometers. Het gebruik van repeaters kan het bereik aanzienlijk vergroten.

Hieronder een korte video met 12 Tips hoe je optimaal gebruik kunt maken van een portofoon

Het is belangrijk om te begrijpen dat deze schattingen algemeen zijn en dat het werkelijke bereik kan variëren afhankelijk van de specifieke omstandigheden waarin de portofoon wordt gebruikt. Factoren zoals de aanwezigheid van obstakels, interferentie, weersomstandigheden en andere lokale factoren kunnen het bereik beïnvloeden.

Naast al deze informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies, zodat u met zekerheid de juiste keuze maakt voor uw organisatie. Direct onze productpagina bekijken? Klik hier voor de link naar de Portofoon pagina.

Wilt u meer informatie over portofoon bereik?, vrijblijvend advies of een persoonlijke afspraak? Neem dan gerust contact met ons op.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info