• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
priocom

PrioCom: missiekritische communicatie met landelijk bereik 2

16 juli, 2019


PrioCom levert missiekritische spraak en datacommunicatie met prioriteit op het 4G-netwerk van T-Mobile. Disseldorp Techniek is reseller van de innovatieve diensten en producten van PrioCom, lees deze blog om er achter te komen welke mogelijkheden deze dienst u biedt.

PrioCom is missiekritisch

Als enige mobiele dienstverlener in Nederland heeft PrioCom een missiekritische communicatie oplossing over het 4G-netwerk. De dienst biedt vele nieuwe mogelijkheden voor organisaties die een missiekritische communicatie oplossing nodig hebben voor hun werkzaamheden.

Samenwerking

De PrioCom 4G Push-to-Talk oplossing bestaat uit een samenwerking tussen drie partijen. T-Mobile levert de uiterst betrouwbare mobiele infrastructuur. PrioCom beschikt over de server waarmee de Push-to-Talk diensten zijn verbonden, levert de simkaarten en valideert de Push-to-Talk smartphones en devices. Disseldorp Techniek kent als reseller de wensen en behoeftes van de klanten en levert de juiste producten en diensten aan de gebruiker.

Push-to-Talk met landelijke dekking

De Push-to-Talk dienst biedt betrouwbare missiekritische communicatie door heel Nederland en in het buitenland. Het netwerk beschikt over een hoge bandbreedte met hoge betrouwbaarheid door het gebruik van een dedicated gereserveerd deel van het 4G-netwerk van T-Mobile. Disseldorp Techniek levert verschillende robuuste smart devices welke werken op Android, hierdoor kunt u elke gewenste Android-applicatie op het toestel installeren. Hierdoor is er nog maar één toestel nodig welke functioneert als een smartphone, pager en portofoon met landelijk bereik.

Vele mogelijkheden

De oplossing van PrioCom werkt altijd en overal. De diensten en devices kunnen worden gecombineerd met verschillende andere oplossingen zoals mobilofoons, portofoons, smartphones en zelfs IoT-diensten. Dit zorgt ervoor dat u camerabeelden direct kunt bekijken op uw mobiele toestel.

Wij komen graag komen bij u langs om de mogelijkheden van deze oplossing te bespreken  en te demonstreren. Neem voor vragen of een afspraak contact met ons op.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info