• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Portofoon repeaters

De repeater zorgt er voor dat het zend bereik van uw portofoons wordt verdubbelt. De repeater is dus de oplossing als u met portofoons onderling niet voldoende bereik hebt. het is ook mogelijk om meerdere repeaters aan elkaar te koppelen om zo nog meer bereik te krijgen.

Voordelen repeater

  • Vergroot bereik van portofoons
  • Eigen netwerk
  • Twee versterkte kanalen per repeater
  • Geen abonnementskosten
  • Minder last van medegebruikers

Wat is een repeater?

Een portofoon repeater ontvangt het signaal van de portofoon en zendt deze opnieuw uit op een hoger vermogen, zodat het signaal grotere afstanden kan overbruggen. Dit maakt communicatie mogelijk tussen portofoons waarbij obstakels of afstand een belemmering zijn. Repeaters werken met antennes die afhankelijk van de situatie het beste hoog en centraal in het gewenste dekkingsgebied geplaatst kunnen worden.

Assortiment

Wij verkopen uitsluitend de beste kwaliteit repeaters zodat wij u kunnen garanderen dat uw portofoons altijd met elkaar in verbinding staan. Disseldorp Techniek levert digitale portofoons van de merken: MotorolaHyteraIcomKenwood en Entel. Op deze pagina vindt u onze meest verkochte modellen, prijzen kunt u bij ons op vragen middels een offerte aanvraag.

Bestellen bij Disseldorp Techniek

Disseldorp Techniek is dé webshop voor het kopen van een hoogwaardige portofoon. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan portofoons die direct beschikbaar zijn voor aanschaf. Of u nu op zoek bent naar een portofoon voor outdoor-avonturen, beveiligingsdoeleinden of evenementenorganisatie, wij hebben dé perfecte oplossing voor uw communicatiebehoeften.

Wilt u een offerte ontvangen of vrijblijvend advies over welke repeaters het beste bij uw organisatie passen? Neem contact met ons op.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info