• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Motorola SLR 5500 Repeater

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschrijving

De MOTOTRBO SLR 5500 repeater is een krachtige en uiterst betrouwbare repeater met alle functies die u nodig hebt om een volledige organisatie met elkaar te verbinden. De SLR 5500 integreert spraak en gegevens naadloos, biedt geavanceerde functies die gemakkelijk te gebruiken zijn en biedt een grotere capaciteit om aan uw communicatiebehoeften te voldoen. Of u nu de eenvoud van een enkelvoudig SLR 5500 nodig hebt of de krachtige trunking-mogelijkheden met Motorola Capacity Plus, Linked Capacity Plus of Connect Plus. De SLR 5500 kan tevens analoog en digitaal werken wanneer u nog niet volledig bent over gestapt op digitale portofoons.

Neem gerust contact met ons op om uw behoeften te bespreken zodat wij een maatvoorstel kunnen doen op basis van uw unieke eisen. Indien u direct een offerte wilt aanvragen klik hier.

Bekijk meer portofoon repeaters

In het assortiment van Disseldorp Techniek vindt u een ruim aanbod aan portofoon repeaters. Bekijk onze vergelijkbare repeaters en vind het product dat precies voldoet aan uw wensen.

Extra informatie

Extra's

,

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info