• Ons adres:Jonkheer van Riemsdijklaan 11, Den Haag
  • Neem contact op:070 336 87 59
Portofoons zorgen dat uw evenement soepel en veilig verloopt

Portofoons zorgen dat uw evenement soepel en veilig verloopt

15 februari, 2016


Portofoons zorgen dat uw evenement soepel en veilig verloopt

De zomer nadert, en daarmee ook het drukke evenementen en festival seizoen. Wist u dat in Nederland 774 festivals per jaar worden georganiseerd met 21,5 miljoen bezoekers. Draadloze communicatie heeft een grote invloed op de organisatie en het verloop van deze festivals. Portofoons blijven de nummer 1 communicatie apparatuur voor een soepel en veilig verloop van een evenement.

Het push-to-talk gemak van de portofoons en de one-to-many communicatie mogelijkheden maken het mogelijk om direct informatie door te geven. Dit is vooral belangrijk als alles afhangt van het houden aan een schema’s zoals bij evenementen en festivals. Speakers en microfoons stellen gebruikers in staat berichten te verzenden zonder de portofoon aan te raken, terwijl de in-ear oordoppen u in staat stellen om te praten en te luisteren zonder dat dit opvalt omdat draden onder de kleding. Deze in-ear oordoppen zorgen voor noodzakelijke communicatie zonder op te vallen. deze kunnen vooral nuttig zijn in drukke omgevingen zoals festivals omdat de portofoon zelf niet hoorbaar is door omgevingsgeluiden of als het publiek niet met de communicatie mag mee luisteren.

Portofoons huren voor evenementen

Voor jaarlijkse evenementen of wanneer er tijdelijk een grotere vloot nodig is, kan het zinvol zijn om portofoons te huren zodat u niet hoeft te investeren in iets wat de rest van het jaar op de plank ligt. In deze situaties bieden huur portofoons een aantrekkelijke optie. Disseldorp Techniek werkt graag met u samen om voor uw evenementen een passende portofoon communicatie-oplossingen op te zetten.

Enkele voordelen van het huren:

  • Een veel lagere up-front kosten dan bij kopen
  • Geen behoefte om een ​​vloot van portofoons te behouden
  • Toegang tot de nieuwste technologie

Digitale portofoons hebben duidelijke voordelen

Digitale portofoons zoals de Motorola DP2400 hebben verschillende voordelen ten opzichte van analoge modellen. Digitale portofoons hebben beter bereik en helderder geluid dan analoge portofoons. De helderheid van het geluid en uitgebreide functies die de digitale technologie levert kan grote uitdagende communicatieproblemen oplossen waar dit met analoge portofoons niet kan. Digitale portofoons hebben een langere batterij levensduur, versleutelde berichten, en een scala aan functies, zoals instant text messaging en GPS die niet beschikbaar zijn op analoge modellen. Omdat veel van de portofoons die vandaag de dag in gebruik zijn analoog werken is het mogelijk om dual-vermogen modellen in te zetten die zowel digitaal als analoog werken.

Portofoon accessoires

Accessoires zoals luidsprekers, microfoons en surveillance kits kunnen zeer nuttig zijn voor veel evenementen. Of u er nu voor kiest om te kopen of te huren Disseldorp Techniek biedt een compleet assortiment van luidspreker, microfoons, surveillance kits, en andere accessoires.

Wilt u meer informatie over portofoons en alle mogelijkheden voor uw evenement? Neem gerust contact met ons op.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel +31 (0)70 33 68 759

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

Vragen of een offerte ontvangen?

Klant info