• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Portofoons voor de retail

Portofoons zijn een populair hulpmiddel om de efficiëntie in de detailhandel te verbeteren. Met directe communicatie tussen management en medewerkers of beveiligingspersoneel worden reactietijden verkort en de winstgevendheid verbeterd. Met personeel verspreid door de winkel, hebben veel voorkomende activiteiten zoals prijscontroles, opruimingen of voorraad gerelateerde problemen de neiging om meer tijd te kosten dan nodig.

Portofoons elimineren de tijd die een manager nodig heeft om de juiste medewerker te vinden, waardoor problemen sneller kunnen worden opgelost. Door beveiligingspersoneel uit te rusten met portofoons, kunnen ze sneller reageren op ongevallen, storingen of diefstal. Bedrijven die portofoons gebruiken, hebben ontdekt dat portofoons zichzelf snel terugbetalen dankzij de verhoogde efficiëntie. Daarom is het gebruikelijk om een ​​set portofoons in gebruik te zien in alle grote winkelketens.

De grootte van winkels verschilt enorm, daarom is er geen perfecte portofoon voor alle scenario’s. Kleine tot middelgrote winkels kiezen graag voor een kleine lichtgewicht portofoon, terwijl grotere winkels een krachtigere portofoon met vergunning nodig hebben.

Bij ons kunnen retailorganisaties terecht voor het kopen, huren en leasen van portofoons, bodycams en oproepsystemen. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend testen? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Array

Bestellen bij Disseldorp Techniek

Disseldorp Techniek is dé webshop voor het kopen van een hoogwaardige portofoon. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan portofoons die direct beschikbaar zijn voor aanschaf. Of u nu op zoek bent naar een portofoon voor outdoor-avonturen, beveiligingsdoeleinden of evenementenorganisatie, wij hebben dé perfecte oplossing voor uw communicatiebehoeften.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info