• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Portofoons voor de bouw

Bent u op zoek naar de beste portofoons voor in de bouw? Bij Disseldorp Techniek vindt u robuuste bouw portofoons die goed bestand zijn tegen de ruige omstandigheden. We hebben portofoons die bovendien stof- en vuildicht zijn en zorgen voor soepele communicatie, ook als er veel achtergrondgeluid aanwezig is. Op deze pagina komt u alles te weten over welke portofoons het beste zijn voor in de bouw en wat de meerwaarde is.

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies ontvangen van onze experts op het gebied van portofoonnetwerken? Schroom niet en neem contact met ons op. U kunt ook direct geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.


Assortiment

Eisen voor portofoons in de bouw

Wanneer u kiest voor portofoons voor gebruik in de bouw, raden we u aan om rekening te houden met een aantal factoren:

  • Veiligheid
  • Waterdichtheid
  • Robuustheid
  • IP-codering (beschermingswaarde tegen stof, water, stoten en vallen)

Het is afhankelijk van uw sector binnen de bouw welke soort portofoon het beste is. We geven u daarom een aantal suggesties voor portofoons die geschikt zijn voor de bouw:

De beste portofoons voor in de bouw

Portofoons zijn een belangrijk hulpmiddel voor de bouwsector, omdat uw werknemers makkelijk met elkaar kunnen communiceren en zo productiever werken. Naast een hogere efficiëntie zorgen portofoons ervoor dat de veiligheid op de werkplek verbetert, omdat goede communicatie ongelukken voorkomt.

In de bouw, waar werknemers constant bewegen, ze veel materialen verplaatsen en in en rond machines werken, is duurzaamheid cruciaal. Lichtgewicht portofoons zijn minder geschikt voor zware omstandigheden. We raden modellen aan die voldoen aan de hoogste specificaties voor duurzaamheid en die bestand zijn tegen water en stof.

Portofoon met of zonder vergunning op een bouwplaats?

Vergunningsvrije portofoons bieden voldoende bereik voor kleine bouwplaatsen. Voor grotere bouwplaatsen raden we echter portofoons met vergunning aan of portofoons die werken via een 4G-verbinding. Deze portofoons bieden veel flexibiliteit en werken zowel goed buiten als in en rond bebouwing.

Als werknemers in verschillende groepen of teams zijn verdeeld, is een portofoon met meerdere kanalen belangrijk. Hierdoor kan elke groep individueel communiceren, terwijl de flexibiliteit wordt geboden om met andere groepen te communiceren als dat nodig is.

Veilige portofoons met alarmen

Binnen ons assortiment vindt u portofoons die beschikken over een man down alarm en lone worker protection. Het man down alarm gaat af wanneer een medewerker te lang horizontaal ligt. Het lone worker alarm verplicht de medewerker op vastgestelde momenten een knop in te drukken om aan te geven dat hij nog bij bewustzijn is.

Portofoons voor in de bouw kopen of huren?

In de bouw is het vaak handig om in een keer alle nodige portofoons en accessoires te kopen. Maar voor een kleine bouwplaats waar de werkzaamheden niet al te lang duren, is het misschien aantrekkelijk om uw portofoons te huren. Vraag hiervoor om advies bij de experts van Disseldorp Techniek.

Bestellen bij Disseldorp Techniek

Disseldorp Techniek is dé webshop voor het kopen van een hoogwaardige portofoon. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan portofoons die direct beschikbaar zijn voor aanschaf. Of u nu op zoek bent naar een portofoon voor outdoor-avonturen, beveiligingsdoeleinden of evenementenorganisatie, wij hebben dé perfecte oplossing voor uw communicatiebehoeften.

Neem contact met op met Disseldorp Techniek

Bij Disseldorp Techniek vraagt u voor uw soepele communicatie in de bouw heel eenvoudig en snel een offerte aan. We hebben altijd de juiste portofoons voor u!

Maak een afspraak voor een demonstratie en test op locatie. Hierdoor raken u en uw medewerkers bekend met het gebruik van portofoons en verbetert u de veiligheid. Heeft u vragen of wilt u geheel vrijblijvend de portofoons testen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info