• Ons adres:Kleveringweg 31, Delft
  • Neem contact op:015 364 8958

Portofoons voor de BHV

Wanneer de BHV organisatie in actie komt is het van groot belang dat de communicatie vlekkeloos verloopt. Portofoons en oproepsystemen zijn voor de BHV organisaties een belangrijk communicatiemiddel. Portofoons stellen de BHV organisatie in staat om snel te reageren en schakelen tijdens een ongeval, brand of andere bedreigende situatie.

BHV portofoons moeten een perfecte verbinding hebben en eenvoudig in gebruik zijn zodat deze tijdens stressvolle situatie perfect functioneren. BHV portofoons kunnen ondersteund worden met een versterker wanneer er met alleen portofoons niet voldoende bereik is. Disseldorp Techniek levert portofoons en BHV oproepsystemen die bij de behoefte van uw organisatie aansluiten.

De portofoons kunnen wij tevens aan verschillende soorten apparatuur koppelen zoals brandmeldcentrales zodat uw BHV organisatie nog sneller geïnformeerd wordt bij een calamiteit. Indien u werkt met apps en deze wilt integreren met de portofoons hebben wij verschillende Hybride en 4G portofoons die dit ondersteunen.

Bij ons kunnen BHV organisaties terecht voor het kopen en huur portofoons, bodycams en oproepsystemen. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend testen? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 015 364 8958

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info