• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Portofoons huren is de oplossing Motorola DP4400e Portofoon

Portofoons huren voor evenementen en festivals

15 maart, 2017


Portofoons huren is een juiste en verstandige keuze. Met dit communicatiemiddel staat u namelijk altijd direct in verbinding. Portofoons huren is daarom de perfecte oplossing voor een tijdelijk evenement zoals een concert of festival. Bij Disseldorp Techniek huurt u eenvoudig en voordelig professionele Motorale portofoons voor uw evenement. In dit artikel beantwoorden we enkele veel gestelde vragen en lichten we de voordelen van het huren van portofoons toe.

Hoeveel portofoons heb ik nodig?

Dit is natuurlijk erg afhankelijk van verschillende factoren. Het is mogelijk om bijvoorbeeld één portofoon per ruimte of BHV team te gebruiken, soms is het evenement zo rumoerig dat portofoons huren voor elke individueel persoon de enige optie is, omdat er anders geen efficiënte onderlinge communicatie mogelijk is. Wanneer uw personeel zich veel verplaatst is het ook aan te raden om voor elk personeelslid een portofoon te huren.

Kunnen jullie de portofoons brengen?

Portofoons huren doet u vaak in een drukke periode waar er van alles geregeld moet worden. We begrijpen dat het daarom niet altijd praktisch is om deze op te halen. Disseldorp Techniek beschikt over een haal en breng service binnen de regio haaglanden. De kosten hiervan bedragen 20 euro voor het brengen en 20 euro voor het halen.

Moet ik naast portofoons een versterker huren?

Dit is erg situatie-afhankelijk: wanneer u een evenement op een open vlakte heeft zal dit niet direct nodig zijn. Bij evenementen in gebouwen of in de stad kan een versterker essentieel zijn om gewenste bereik te behalen.

Moet ik headsets huren?

Naast portofoons huren is het verstandig om er portofoon headsets bij te huren. Dit zorgt ervoor dat uw personeel elkaar beter verstaat in luidruchtige omgevingen. Daarnaast zorgen headsets ervoor dat personeel hun handen vrij hebben en alleen op het knopje van de microfoon hoeven te drukken als zij een bericht willen zenden.

Hoelang gaat een portofoon batterij mee?

Veel klanten die bij ons portofoons huren willen weten hoelang de portofoon batterij mee gaat. Dit is uiteraard vooral afhankelijk van het gebruik, hoe meer u zendt, hoe eerder de portofoon leeg zal raken. De gemiddelde standbytijd die we aangeven is tussen de 6 en 8 uur. Wanneer u de portofoons langer dan 8 uur aaneengesloten wilt gebruiken is het aan te raden om ook reservebatterijen te huren.

Wilt u direct portofoons huren? Neem dan gerust contact met ons op.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info