• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Portofoons huren is de oplossing Motorola DP4400e Portofoon

Portofoons huren voor de beveiliging van uw evenement

17 maart, 2016


Portofoons zijn onmisbaar voor de beveiliging. Evenementenbeveiliging is een grote logistieke uitdaging waar tientallen dingen tegelijk gebeuren en bezoekersaantallen tot ver in de duizenden oplopen. Portofoons huren is dan geen overbodige luxe. Of het nu een sportevenement, beurs, festival of een zakelijk evenement is: het draait allemaal om coördinatie. En coördinatie komt neer op communicatie.

Beschikt iedereen tijdig over belangrijke informatie? Is iedereen in staat om snel te reageren op onvoorziene gebeurtenissen? Betrokkenen moeten duidelijk aangestuurd worden, de mogelijkheid hebben om vragen te stellen en problemen op te lossen en toegang tot up-to-date informatie krijgen. Dat is de reden waarom organisatoren van evenementen portofoons huren als hun eerste en belangrijkste veiligheidsvoorziening.

Hier vindt u een overzicht met de de belangrijkste voordelen van het huren van portofoons voor de veiligheid op uw evenement:

Crowd control bij onrust:

Hoe eerder de beveiliging op de plaats van een handgemeen is, hoe groter de kans op het voorkomen van een massale vechtpartij.

Gezondheid en veiligheid:

Festivalgangers kunnen een hartaanval krijgen, uitglijden op een nat wegdek en een been te breken, stikken in een hotdog en vele andere ongevallen. Er is geen sneller mogelijkheid dan een portofoon om zo snel mogelijk hulp ter plekken te krijgen en een leven te redden.

Workforce management:

Leidinggevende kunnen portofoons gebruiken om hun personeel te coördineren en ervoor te zorgen dat iedereen is waar ze hoort te zijn. De one-to-many mogelijkheden van portofoons maken het mogelijk om direct te communiceren met tientallen mensen tegelijkertijd.

Service en onderhoud:

Omdat de beveiliging de ogen en oren van uw evenement zijn, zullen zij de eerste zijn om storingen en ontevreden bezoekers te melden zodat het probleem kan worden opgelost.

Ondersteuning bij opbouw, afbouw en het technisch personeel: 

Bepaalde gebeurtenissen tijdens het evenement vragen om directe coördinatie tussen de beveiliging en het technische personeel. Ook tijdens het opzetten en afbreken van alle apparatuur en het beheer van de shows bieden portofoons ondersteuning. Het is van groot belang dat het personeel de beveiliging direct kan waarschuwen bij de eerste tekenen van problemen of om hulp op te roepen bij een ongeluk.

Als organisatoren om moeten gaan met grote groepen, voelt iedereen zich veiliger wanneer ze direct kunnen communiceren met de juiste mensen. Het huren van portofoons voor uw evenement beveiliging maakt dit mogelijk.

Waarom portofoons superieur zijn aan mobiele telefoons

Soms wordt er door organisatoren van evenementen gedacht dat mobiele telefoons alles is wat ze nodig hebben om mensen met elkaar te laten praten tijdens grote evenementen. Dit is een riskante misrekening. Mobiele telefoonnetwerken zijn berucht vanwege dode hoeken, wegvallende gesprekken en verbindingsproblemen, het laatste wat een organisator van het evenement nodig heeft. Ook heeft de mobiele telefoon vrijwel geen mogelijkheden voor groepsgesprekken en noodwaarschuwingen.

Daarnaast kunnen telefoonsystemen overbelast raken in noodsituaties. Portofoons kunnen meer capaciteit behandelen en gebruikers met prioriteit voorrang geven in het verkeer, zodat de meest vitale communicatie eerst wordt afgehandeld. Portofoons kunnen ook grote gebieden dekken, en met de juiste infrastructuur, kunnen ze effectiever zijn dan telefoons in moeilijke gebieden zoals ondergrondse parkeergarages en uithoeken van uw locatie.

Dit zijn enkele van de belangrijkste redenen om voor uw evenement portofoons te huren bij Disseldorp Techniek. Wilt u vrijblijvend meer informatie of een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info