• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Portofoons en Bodycams voor de beveiliging 

Directe communicatie tussen beveiligingspersoneel is van cruciaal belang, daarom zijn portofoons een essentieel hulpmiddel in deze sector. Portofoons stellen beveiligingspersoneel in staat om snel te schakelen terwijl ze reageren op een ongeval, storing of diefstal.

Krachtige en robuuste portofoons hebben meestal de voorkeur voor beveiligingsorganisaties, waarbij versterkers nodig zijn voor grootschalige of mobiele toepassingen. Headsets of oortjes zijn vaak vereist, waarbij het surveillance headset het meest populair is. Voor lokale communicatie hebben wij verschillende digitale portofoons en voor surveillance hebben wij 4G/LTE portofoons in het assortiment.

Bodycams

Naast portofoons zijn wij gespecialiseerd in bodycams, deze verhogen de veiligheid en kunnen tevens dienen voor het vastleggen van beelden van trainingen om achteraf te kunnen evalueren.

Bij ons kunnen beveiligingsorganisaties terecht voor het kopen en huren van portofoons, bodycams en oproepsystemen. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend testen met portofoons of bodycams? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Bestellen bij Disseldorp Techniek

Disseldorp Techniek is dé webshop voor het kopen van een hoogwaardige portofoon. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan portofoons die direct beschikbaar zijn voor aanschaf. Of u nu op zoek bent naar een portofoon voor outdoor-avonturen, beveiligingsdoeleinden of evenementenorganisatie, wij hebben dé perfecte oplossing voor uw communicatiebehoeften.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info