• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Portofoon headset opties

Portofoon headset opties

3 oktober, 2023


Deze week gaan we ons weer verder verdiepen in portofoon accessoires, deze keer geeft Danny meer informatie over de diverse Portofoon headset opties.

Het werken met een portofoon slaat om van geweldig naar vervelend zodra u begint met werk waar u beide handen voor nodig hebt. Om deze reden zijn portofoon oortjes en headsets de populairste accessoires onder portofoongebruikers. Omdat er zoveel opties zijn helpen wij u om de juiste keuze te maken welke optie het meest bij uw organisatie past.

Geen hoofd is hetzelfde gevormd, dus een headset die goed voelt voor de ene persoon kan voor de ander juist een verschrikking zijn. Oortjes in het bijzonder kunnen voor sommige gebruikers erg oncomfortabel zijn. Maak daarom een gedegen keuze en laat uw personeel eerst wat oortjes testen voordat u de headsets aanschaft.

Bekijk onderstaande video voor mee informatie en klik op onderstaande link om al onze portofoon headset opties te bekijken Portofoon headsets en oortjes.

 

Wilt u een offerte ontvangen of vrijblijvend advies over welke accessoires het beste bij uw organisatie en portofoons passen? Neem gerust contact met ons op.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info