• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Vijf tips over wat je niet moet doen met een Portofoon

Vijf tips over wat je niet moet doen met een Portofoon

2 november, 2018


Als je een portofoon gebruiker bent, gebruik je hem waarschijnlijk veel. Of je hem nou de hele dag op de man draagt of hij ergens in de buurt van je staat, er zijn voor de hand liggende dingen die je niet zou moeten doen, omdat het van slechte invloed is op de portofoon. Het is onvermijdelijk dat je portofoon de hobbels en schokken krijgt die jij ook moet weerstaan. Ze vallen en worden soms gebruikt om een slechte grap door te geven aan een collega. Maar er zijn een aantal dingen die niet met je portofoon moet doen om er voor te zorgen dat hij zo lang mogelijk mee gaat.
  1. Draag de portofoon niet aan zijn antenne. Als u dit doet, kan dit het bereik in de loop van de tijd beïnvloeden. Als u merkt dat de antenne is beschadigd, moet u deze vervangen. Het is een eenvoudige, kosteneffectieve oplossing en houdt je in contact met de collega’s.
2. Zorg dat hij ergens aan vast zit. Zorg ervoor dat je portofoon vast zit met een clip of een hoesje aan je riem om onnodig vallen van de portofoon te voorkomen. Portofoons zijn stevig en duurzaam maar hoe minder ze vallen of ergens tegenaan stoten hoe beter. TIP als je team de portofoons vaak laat vallen, schaf dan handmicrofoons aan. Hierdoor kunnen ze de portofoon aan de riem dragen en de handmicrofoon gebruiken om te communiceren. De microfoon zit vast aan een koord dus deze kan niet op de grond vallen. 3. Laat de portofoon niet overladen. Het is belangrijk om de portofoon niet voor langere tijd in de oplader te laten staan ​​(meer dan een paar dagen). Dit kan van invloed zijn op de batterij, waardoor de maximale gebruikstijd terugloopt. Het is geen probleem om de portofoon een weekendje in de lader te laten staan, blijft hij toch langer staan? Trek dan de stekker er uit. 4.Het is geen gereedschap. Gebruik je portofoon niet als een hamer of voor andere werkzaamheden. Gebruik dit mooie apparaat waarvoor het is bedoeld. Portofoons zijn erg stevig en kunnen tegen vallen en stoten maar dat maakt ze nog geen hamer. 5. Het is geen pijp. Schreeuwen in de portofoon zorgt er niet voor dat je je boodschap sneller of duidelijker overbrengt. Als je hem een ​​paar centimeter van je gezicht houdt en er met een normale toon in praat, zul je het duidelijkst met je team communiceren. TIP Accessoires maken het gebruik van een portofoon nog makkelijker. Van handmicrofoons tot oortelefoons en headsets, ze kunnen echt een verschil maken in het dagelijks gebruik. We kunnen u eenvoudig helpen bepalen wat het beste werkt voor u, op basis van uw eisen en wat heeft gewerkt voor andere vergelijkbare organisaties en bedrijven. Portofoons zijn gebouwd om duurzaam te zijn. Motorola test zijn portofoons uitvoerig om er voor te zorgen dat ze in de zwaarste omstandigheden kunnen blijven functioneren. Maar als u ervoor zorgt dat uw team deze vijf punten in acht neemt blijven de portofoons nog langer in topvorm. Als uw portofoons toe zijn aan een upgrade of u wilt voor het eerst portofoons in gebruik gaan nemen dan helpt Disseldorp techniek je graag. Met onze ervaring en kennis van de producten zullen wij al u vragen beantwoorden en u de beste oplossing bieden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info