• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Vijf redenen om portofoons te gebruiken in de detailhandel

Vijf redenen om portofoons te gebruiken in de detailhandel

4 januari, 2019


In de strijd om klanten te houden en kosten te besparen, beginnen winkels aan nieuwe manieren van werken en maken ze gebruik van nieuwe strategieën. Portofoons hebben een belangrijke rol gespeeld in deze verschuiving. Door technologische ontwikkelingen en de verschuiving van analoog naar digitaal, hebben ze een geheel nieuwe manier van werken opgeleverd in de detailhandel. In deze blog geven wij u vijf redenen waarom ook uw winkel over portofoons moet beschikken.

Directe communicatie

Om verschillende ruimtes of in veel gevallen dezelfde ruimte maar verschillende gebieden met elkaar te verbinden is er behoefte aan een betrouwbaar en efficiënt communicatiesysteem. Portofoons zorgen voor een hoogwaardig ontvangst en een groter operationeel bereik dat werkt voor iedere winkelruimte. Met directe communicatie tussen managers en medewerkers is de responstijd snel en neemt de productiviteit toe. In plaats van een personeelslid fysiek te vinden, worden activiteiten zoals opruimacties, prijscontroles of andere inventarisproblemen eenvoudig opgelost.

Verbeterde veiligheid en beveiliging

Portofoons bieden beveiligingspersoneel een betrouwbaar hulpmiddel waarmee ze snel kunnen reageren op diefstal, storingen en ongelukken. Het management heeft met portofoons ook een sterk platform voor veiligheids- en beveiligingsmonitoring om direct te communiceren met beveiligings- en onderhoudsteams. Portofoons zijn indien gewenst beschikbaar met positiebepaling en waarschuwingssystemen.

Kosteneffectieve, duurzame en betrouwbare communicatie

In tegenstelling tot mobiele telefoons en andere communicatieapparaten zijn portofoons aanzienlijk goedkoper. En afgezien van mobiel te zijn, zijn portofoons betrouwbaar en kunnen ze extreme weersomstandigheden weerstaan.

Afhankelijk van de grootte en structuur van een winkel, zijn verschillende gadgets beschikbaar voor meer efficiëntie. Portofoons met één kanaal kunnen in de meeste situaties ideaal zijn, maar er zijn ook meerdere kanalen beschikbaar als er meerdere groepen moeten worden aangesloten. Afzonderlijke communicatiekanalen vergemakkelijken de privacy van personeelsleden.

Betere winkelervaring

Om de sfeer in de drukke winkelomgeving te verbeteren, bieden portofoons de onmisbare coördinatie tussen medewerkers, wat snellere en eenvoudigere reacties mogelijk maakt. Dit verhoogt de klanttevredenheid onder uw klanten.

Verschillende modellen en accessoires

Met betrekking tot het formaat en de behoeften van een winkel bieden portofoons een groot aantal modellen en accessoires. De huidige trends en innovatie hebben een aantal veel gebruikte accessoires geïntroduceerd die werken met portofoons. Denk hierbij aan het gebruik van GPS, paniekknoppen of draadloze headsets. Al deze ontwikkelingen hebben veel winkels veranderd in efficiënte, veilige en beveiligde werk en winkelomgevingen voor uw klanten en medewerkers.

Van winkelpersoneel en vakkenvullers tot beveiliging en andere personeelsleden, portofoons hebben hun betekenis al lange tijd bewezen in de detailhandel. Medewerkers communiceren nu discreet en effectief om operationele stabiliteit te garanderen. Ongeacht de grootte en het type van de winkel bieden portofoon volledig dekkende oplossingen, die in elke winkelomgeving kunnen worden toegepast.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor uw winkel(s)? Vraag een gratis test aan!

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info