Hytera DMR portofoons

Stelt u zich eens voor dat uw personeel altijd direct met elkaar in verbinding staan. Dit vergroot de efficiëntie binnen uw bedrijf enorm en bespaart u daardoor veel tijd en kosten.

Efficiëntie

De portofoon zorgt met één druk op de knop voor een directe verbinding tussen uw medewerkers op alle locaties binnen uw pand. De communicatielijn is hier door kort zodat vragen, opdrachten of wijzigingen direct door gegeven kunnen worden zonder dat het personeel de locatie moet verlaten.

Veiligheid

Motorola DP4600 portofoonTijdens calamiteiten is de portofoon het nummer één hulpmiddel voor de BHV om het pand snel en veilig te ontruimen. Extra veiligheidsopties van de portofoon zijn een Gps/bluetooth zodat u precies weet waar uw personeel zich bevindt en een man-down alarm die een melding geeft als uw medewerker tegen de grond gaat.

Wij zijn zo overtuigd van de portofoon dat wij u de mogelijkheid bieden om portofoons te testen en uw zelf te overtuigen van de kracht van de portofoon. Maak een afspraak voor vrijblijvend advies en een demonstratie op locatie.

Wilt u meer lezen over portofoons? klik hier.