• Ons adres:Jonkheer van Riemsdijklaan 11, Den Haag
  • Neem contact op:070 336 87 59
Portofoons voor meer veiligheid

Portofoons verhogen de veiligheid en efficiëntie binnen uw bedrijf

30 oktober, 2015


Stelt u zich eens voor dat uw personeel altijd direct met elkaar in verbinding staan. Dit vergroot de efficiëntie binnen uw bedrijf enorm en bespaart u daardoor veel tijd en kosten.

Efficiëntie

De portofoon zorgt met één druk op de knop voor een directe verbinding tussen uw medewerkers op alle locaties binnen uw pand. De communicatielijn is hier door kort zodat vragen, opdrachten of wijzigingen direct door gegeven kunnen worden zonder dat het personeel de locatie moet verlaten.

Veiligheid

Tijdens calamiteiten is de portofoon het nummer één hulpmiddel voor de BHV om het pand snel en veilig te ontruimen. Extra veiligheidsopties van de portofoon zijn een Gps en bluetooth zodat u precies weet waar uw personeel zich bevindt en een man-down alarm die een melding geeft als uw medewerker tegen de grond gaat.

Wij zijn zo zeker van de kracht van de portofoon dat wij u de mogelijkheid bieden om portofoons te testen en uw zelf te overtuigen van de kracht van de portofoon. Maak een afspraak voor vrijblijvend advies en een demonstratie op locatie.

Wilt u meer lezen over portofoons? klik hier.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel +31 (0)70 33 68 759

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

Vragen of een offerte ontvangen?

Klant info