TETRA brandweer

TETRA portofoon netwerken zijn een uitstekende oplossing voor bedrijven en organisaties met een groot aantal portofoons en veel spraakverkeer. TETRA biedt de mogelijkheid voor vier kanalen per frequentie, hierdoor kunnen meerdere groepen tegelijk met elkaar spreken.

TETRA portofoons hebben een kortere oproeptijd dan conventionele portofoon systemen. Het systeem bundelt de gebruikers en kiest zelfstandig de beschikbare kanalen, het systeem kan meerdere kanalen combineren om de data en gesprekken nog sneller te verzenden. De TETRA standaard is opgesteld door het Europees Telecommunicatie en Standaardisatie Instituut.

Voordelen TETRA:

  • Vier gespreksgroepen per frequentie
  • Specifieke gebruikers en groepen kunnen prioriteit krijgen
  • Altijd en direct beschikbaar
  • Uitstekende geluidskwaliteit
  • Ultra snelle verbinding

Het TETRA systeem wordt onder andere gebruikt door hulpverleners, overheden, industrie en scheepvaart. De meeste organisaties die een TETRA netwerk bezitten hebben meer als honderd gebruikers. In sommige gevallen kan dit type netwerk ook interessant zijn als u een kleiner aantal gebruikers heeft.  

Disseldorp Techniek is partner en leverancier van de twee vooraanstaande merken Motorola en Hytera. Beide merken leveren uitstekende systemen, aan de hand van uw wensen brengen wij graag vrijblijvend advies uit welk merk het beste bij uw criteria en wensen aansluit.

Wilt u meer informatie over TETRA portofoons? Wij komen graag vrijblijvend bij u lang. Neem gerust contact met ons op.